1.Küme’de Play-Off başlıyor

Spor 11.02.2016 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

1.Küme’de Play-Off başlıyor

Birinci Amatör Küme Play-off mücadeleleri A ve B Grupları olmak üzeri cumartesi günü oynanacak dört karşılaşmayla başlayacak. A Grubunda yer alan ve A Grubunu ikinci sırada tamamlayan Kocaeli Güneş, B Grubunu üçüncü sırada tamamlayan Körfez Esenspor müsabakası Cumartesi günü saat 15.00 M.Ali Kağıtçı sahasında puan mücadelesi başlayacaklar. A Grubunda ikinci müsabaka D Grubunu ikinci sırada tamamlayan Gebze Denizliköyü ile C Grubunu baraj müsabakasını kazanarak üçüncü sırada tamamlayan Ç.Plajyolu ekipleri cumartesi günü Metin Oktay sahasında saat 15.00 kozlarını paylaşacaklar. B GRUBU’NDA ZORLU KARŞILAŞMALAR Play-off B grubunda ise ilk karşılaşmalar B Grubunu ikinci sırada tamamlayan İhsaniye ile C Grubunu ikinci sırada tamamlayan İlimtepe.FK ekipleri Cumartesi günü Değirmendere sahasında oynayacakları zorlu doksan dakika saat 19.00 başlayacak. B Grubunun son müsabakası ise A Grubunu üçüncü sırada tamamlayan Gebze Kirazpınar ile D Grubunu üçüncü sırada tamamlayan Şirinspor puan mücadelesi Gebze Metin Oktay sahasında oynanacak karşılaşma 17.00 başlayacak.

Birinci Amatör Küme Play-off mücadeleleri A ve B Grupları olmak üzeri cumartesi günü oynanacak dört karşılaşmayla başlayacak. A Grubunda yer alan ve A Grubunu ikinci sırada tamamlayan Kocaeli Güneş, B Grubunu üçüncü sırada tamamlayan Körfez Esenspor müsabakası Cumartesi günü saat 15.00 M.Ali Kağıtçı sahasında puan mücadelesi başlayacaklar. A Grubunda ikinci müsabaka D Grubunu ikinci sırada tamamlayan Gebze Denizliköyü ile C Grubunu baraj müsabakasını kazanarak üçüncü sırada tamamlayan Ç.Plajyolu ekipleri cumartesi günü Metin Oktay sahasında saat 15.00 kozlarını paylaşacaklar.

B GRUBU’NDA ZORLU KARŞILAŞMALAR

Play-off B grubunda ise ilk karşılaşmalar B Grubunu ikinci sırada tamamlayan İhsaniye ile C Grubunu ikinci sırada tamamlayan İlimtepe.FK ekipleri Cumartesi günü Değirmendere sahasında oynayacakları zorlu doksan dakika saat 19.00 başlayacak. B Grubunun son müsabakası ise A Grubunu üçüncü sırada tamamlayan Gebze Kirazpınar ile D Grubunu üçüncü sırada tamamlayan Şirinspor puan mücadelesi Gebze Metin Oktay sahasında oynanacak karşılaşma 17.00 başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.