19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

2.Körfez travması! 1-1

Spor 03.03.2019 - 16:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

2.Körfez travması! 1-1

GEBZESPOR LİG SONUNCUSU KÖRFEZ’İ YİNE DEVİREMEDİ, TARAFTARLARINI KAHRETTİ

Gebzespor, psikolojik olarak ligde düşmesi haftalar önce kesinleşen Körfezspor’a ilk maçta olduğu gibi bir kez daha diş geçiremeyerek ikinci travmasını yaşadı. Yaş ortalaması 19 olan rakibiyle 1-1 berabere kalarak toplamda 4 puan kaptıran mor beyazlılar, galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. 3.Lig 1.Grup’ta sıkıntılı günler geçiren Gebzespor, mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı maçta, ligin dibine demir atan 6 puanlı Körfezspor ile 1-1 berabere kalarak kabus görmeye devam etti. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maça etkili başlayan mor beyazlılar, ilk 5 dakikada sağ kanattan Sırat ve Oktay ile etkili ataklar ile rakip kalede tehlikeler yarattı. Gebzespor gol aradığı dakikalarda kalesinde şok bir gol gördü. Sağ kanattan gelişen Körfezspor atağında arka direkte kendini unutturan Enes Çidemli 6’ncı dakikada konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. BERABERLİK GOLÜ İSLAM’DAN Maça adeta 1-0 yenik başlayan Gebzespor, rakip kaleyi abluka altına aldı. Gol için her şeyi yapan Gebzespor, Şefik, Oktay, Serhat ve Saruhan’ın yanı sıra bir çok duran top organizasyonuyla rakip kalede net gol pozisyonları yakaladı. Sırat’ın kafa vuruşu 27’de direkte patlarken, beklenen gol 38’nci dakikada geldi. Ferhat’ın kafayla içeriye doldurduğu topa kale sahası çizgisinde iyi yükselen İslam Altunkan, kafa golüyle skora denge getirdi. İlk yarı karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere bitti. ŞEFİK DİREĞİ GEÇEMEDİ Karşılaşmanın ikinci yarısına hırslı ve istekli başlayan Gebzespor, sağ kanattan Sırat Yeşilördek ile bir çok kez etkili akınlar gerçekleştirse de mor beyaz kramponlar topu çerçeveye sokmakta bir hayli zorlandı. 66’da Şefik Can Erel’in şutu kaleci Muhammed’in bakışları arasında üst direkten geri gelirken, oyuna sonradan dahil olan Kemal ve Tugay da golle burun buruna geldikleri pozisyonları cömertçe harcadı. PUAN FARKI 3 OLDU Sayısız korner ve duran top kullanan Gebzespor, aradığı galibiyet golüne bir türlü ulaşamayarak sahadan 1 puanla ayrılmaya razı oldu. Puanını 23’e yükseltip 13’ncü sıradaki yerini koruyan Gebzespor, küme düşme hattındaki B.Tepecikspor’un Erbaaspor’a deplasmanda 4-0 yenilmesiyle 2 olan aradaki puan farkını 3’e yükseltti. Gebzespor Çarşamba günü deplasmanda seyircisiz oynanacak olan maçta Nazilli Belediyespor’un konuğu olacak.
GEBZESPOR LİG SONUNCUSU KÖRFEZ’İ YİNE DEVİREMEDİ, TARAFTARLARINI KAHRETTİ

Gebzespor, psikolojik olarak ligde düşmesi haftalar önce kesinleşen Körfezspor’a ilk maçta olduğu gibi bir kez daha diş geçiremeyerek ikinci travmasını yaşadı. Yaş ortalaması 19 olan rakibiyle 1-1 berabere kalarak toplamda 4 puan kaptıran mor beyazlılar, galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.

3.Lig 1.Grup’ta sıkıntılı günler geçiren Gebzespor, mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı maçta, ligin dibine demir atan 6 puanlı Körfezspor ile 1-1 berabere kalarak kabus görmeye devam etti. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maça etkili başlayan mor beyazlılar, ilk 5 dakikada sağ kanattan Sırat ve Oktay ile etkili ataklar ile rakip kalede tehlikeler yarattı. Gebzespor gol aradığı dakikalarda kalesinde şok bir gol gördü. Sağ kanattan gelişen Körfezspor atağında arka direkte kendini unutturan Enes Çidemli 6’ncı dakikada konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.

BERABERLİK GOLÜ İSLAM’DAN

Maça adeta 1-0 yenik başlayan Gebzespor, rakip kaleyi abluka altına aldı. Gol için her şeyi yapan Gebzespor, Şefik, Oktay, Serhat ve Saruhan’ın yanı sıra bir çok duran top organizasyonuyla rakip kalede net gol pozisyonları yakaladı. Sırat’ın kafa vuruşu 27’de direkte patlarken, beklenen gol 38’nci dakikada geldi. Ferhat’ın kafayla içeriye doldurduğu topa kale sahası çizgisinde iyi yükselen İslam Altunkan, kafa golüyle skora denge getirdi. İlk yarı karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere bitti.

ŞEFİK DİREĞİ GEÇEMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına hırslı ve istekli başlayan Gebzespor, sağ kanattan Sırat Yeşilördek ile bir çok kez etkili akınlar gerçekleştirse de mor beyaz kramponlar topu çerçeveye sokmakta bir hayli zorlandı. 66’da Şefik Can Erel’in şutu kaleci Muhammed’in bakışları arasında üst direkten geri gelirken, oyuna sonradan dahil olan Kemal ve Tugay da golle burun buruna geldikleri pozisyonları cömertçe harcadı.

PUAN FARKI 3 OLDU

Sayısız korner ve duran top kullanan Gebzespor, aradığı galibiyet golüne bir türlü ulaşamayarak sahadan 1 puanla ayrılmaya razı oldu. Puanını 23’e yükseltip 13’ncü sıradaki yerini koruyan Gebzespor, küme düşme hattındaki B.Tepecikspor’un Erbaaspor’a deplasmanda 4-0 yenilmesiyle 2 olan aradaki puan farkını 3’e yükseltti. Gebzespor Çarşamba günü deplasmanda seyircisiz oynanacak olan maçta Nazilli Belediyespor’un konuğu olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.