19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

2.Küme’de 2.hafta

Spor 25.01.2019 - 16:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

2.Küme’de 2.hafta

Geçtiğimiz hafta startı verilen 2.Küme’de heyecan hız kazanacak. Yarının programında F Grubu’na ait maçlar var. Haftanın merak edilen maçı, Şekerpınar G.B.-Mustafapaşa’nın karşı karşıya geleceği mücadelede yaşanacak. İki takım da sezona iddialı hazırlanmalarına rağmen ilk maçlarını kaybetmişti. Şekerpırnar Stadı’ndaki mücadelede saat 15.00’de başlayacak. Bu grubun diğer 2 maçı Beylikbağı Stadı’nda oynanacak. Saat 17.00’deki mücadelede, lige galibiyetle giriş yapan takımlarından Yavuz Selimspor ile ilk haftayı bay geçen Beylikbağı Karadeniz karşılaşacak. Yavuz Selim 2’de 2 yapmak isterken, ilk kez kantara çıkacak olan Beylikbağı Karadeniz’in gücü ise merak ediliyor. Saat 19.00’da ilk haftanın lider takımı Çayırova G.B. ile Mustafapaşa galibiyetiyle şampiyonluk yarışında ‘bende varım’ diyen Darıca Türkeli Gençlik karşı karşıya gelecek. Kazanan takım şampiyonluk için umut tazeleyecek. Grubun diğer takımlarından Mollafenarispor ise haftayı bay geçirecek. G Grubu’nda ise maçlar Pazar günü oynanacak.  G GRUBU’NDA HAFTAYA BAKIŞ  Lider Genç Kalespor, ilk haftayı Balkanspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyon olmayı kafasına koyan Levent Yılmaz’ın öğrencileri Balkan maçını da kazanmaya odaklandı. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadele saat 17.00’de başlayacak. 1-0 geriye düştüğü maçta Darıca Marmara Osmangazi’yi 2-1 yenerek lige 3 puan ile başlayan 41 Karadeniz, Çayırova Serhat’a konuk olacak. Kazanmayı alışkanlık hale getirmek isteyen bordo-mavili ekibin puan kaybına tahammülü yok. Şekerpınar Stadı’ndaki müsabakanın başlama saati 17.00 olarak açıklandı.  ‘Darıca derbisi’ özelliği taşıyan diğer maçta ise Darıcaspor ve Darıca Marmara Osmangazi karşı karşıya gelecek. Darıca ilk maçında Tavşanlı’yı 5-0 yenmiş, Osmangazi ise 41 Karadeniz’e 2-1 mağlup olmuştu.

Geçtiğimiz hafta startı verilen 2.Küme’de heyecan hız kazanacak. Yarının programında F Grubu’na ait maçlar var. Haftanın merak edilen maçı, Şekerpınar G.B.-Mustafapaşa’nın karşı karşıya geleceği mücadelede yaşanacak. İki takım da sezona iddialı hazırlanmalarına rağmen ilk maçlarını kaybetmişti. Şekerpırnar Stadı’ndaki mücadelede saat 15.00’de başlayacak. Bu grubun diğer 2 maçı Beylikbağı Stadı’nda oynanacak. Saat 17.00’deki mücadelede, lige galibiyetle giriş yapan takımlarından Yavuz Selimspor ile ilk haftayı bay geçen Beylikbağı Karadeniz karşılaşacak. Yavuz Selim 2’de 2 yapmak isterken, ilk kez kantara çıkacak olan Beylikbağı Karadeniz’in gücü ise merak ediliyor. Saat 19.00’da ilk haftanın lider takımı Çayırova G.B. ile Mustafapaşa galibiyetiyle şampiyonluk yarışında ‘bende varım’ diyen Darıca Türkeli Gençlik karşı karşıya gelecek. Kazanan takım şampiyonluk için umut tazeleyecek. Grubun diğer takımlarından Mollafenarispor ise haftayı bay geçirecek. G Grubu’nda ise maçlar Pazar günü oynanacak. 

G GRUBU’NDA HAFTAYA BAKIŞ 

Lider Genç Kalespor, ilk haftayı Balkanspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyon olmayı kafasına koyan Levent Yılmaz’ın öğrencileri Balkan maçını da kazanmaya odaklandı. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadele saat 17.00’de başlayacak. 1-0 geriye düştüğü maçta Darıca Marmara Osmangazi’yi 2-1 yenerek lige 3 puan ile başlayan 41 Karadeniz, Çayırova Serhat’a konuk olacak. Kazanmayı alışkanlık hale getirmek isteyen bordo-mavili ekibin puan kaybına tahammülü yok. Şekerpınar Stadı’ndaki müsabakanın başlama saati 17.00 olarak açıklandı.  ‘Darıca derbisi’ özelliği taşıyan diğer maçta ise Darıcaspor ve Darıca Marmara Osmangazi karşı karşıya gelecek. Darıca ilk maçında Tavşanlı’yı 5-0 yenmiş, Osmangazi ise 41 Karadeniz’e 2-1 mağlup olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.