19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

2.Küme’de geri sayım

Spor 16.01.2019 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

2.Küme’de geri sayım

2. Küme’de 2018-2019 sezonu heyecanı önümüzdeki Cumartesi günü başlıyor.

2. Küme’de 2018-2019 sezonu heyecanı önümüzdeki Cumartesi günü başlıyor. Ligin Gebze ayağında yer alan 17 takım,  7’şerli 2 ayrı grupta mücadele edecek. Bu doğrultuda Beylikbağı Karadeniz, Mollafenari, Yavuz Selim, Darıca Türkeli Gençlik, Mustafapaşa, Şekerpınar G.B. ve Çayırova G.B. F Grubu’nda, Balkanspor, Tavşanlıspor,  Genç Kale, Darıca Marmara Osmangazi, 41 Karadeniz, Çayırova Serhat ve Darıcaspor ise G Grubu’nda ter dökecek. Gruplarında birinci olan takımlar ‘şampiyon’ ünvanıyla 1.Küme’ye çıkarken, gruplarda ikinci olan takımlar ise bir üst lige çıkma şansını Play-Off’lara taşıyacak. 2. KÜME F GRUBU Beylikbağı Karadeniz Mollafenari Yavuz Selimspor Darıca Türkeli Gençlik Mustafapaşa Şekerpınar G.B. Çayırova G.B. 1.HAFTA MAÇLARI Çayırova G.B.-Mollafenari Yavuz Selimspor-Şekerpınar G.B. Mustafapaşa-Darıca Türkeli Gençlik Beylikbağı Karadeniz(BAY) 2.KÜME G GRUBU Balkanspor Tavşanlıspor Genç Kalespor Darıca Marmara Osmangazi 41 Karadeniz Sportif Faaliyetler Çayırova Serhat Darıcaspor 1.HAFTA MAÇLARI Darıcaspor-Tavşanlıspor Genç Kale-Çayırova Serhat 41 Karadeniz-Darıca Marmara Osmangazi Balkanspor (BAY)
2. Küme’de 2018-2019 sezonu heyecanı önümüzdeki Cumartesi günü başlıyor.

2. Küme’de 2018-2019 sezonu heyecanı önümüzdeki Cumartesi günü başlıyor. Ligin Gebze ayağında yer alan 17 takım,  7’şerli 2 ayrı grupta mücadele edecek. Bu doğrultuda Beylikbağı Karadeniz, Mollafenari, Yavuz Selim, Darıca Türkeli Gençlik, Mustafapaşa, Şekerpınar G.B. ve Çayırova G.B. F Grubu’nda, Balkanspor, Tavşanlıspor,  Genç Kale, Darıca Marmara Osmangazi, 41 Karadeniz, Çayırova Serhat ve Darıcaspor ise G Grubu’nda ter dökecek. Gruplarında birinci olan takımlar ‘şampiyon’ ünvanıyla 1.Küme’ye çıkarken, gruplarda ikinci olan takımlar ise bir üst lige çıkma şansını Play-Off’lara taşıyacak.

2. KÜME F GRUBU

Beylikbağı Karadeniz

Mollafenari

Yavuz Selimspor

Darıca Türkeli Gençlik

Mustafapaşa

Şekerpınar G.B.

Çayırova G.B.

1.HAFTA MAÇLARI

Çayırova G.B.-Mollafenari

Yavuz Selimspor-Şekerpınar G.B.

Mustafapaşa-Darıca Türkeli Gençlik

Beylikbağı Karadeniz(BAY)

2.KÜME G GRUBU

Balkanspor

Tavşanlıspor

Genç Kalespor

Darıca Marmara Osmangazi

41 Karadeniz Sportif Faaliyetler

Çayırova Serhat

Darıcaspor

1.HAFTA MAÇLARI

Darıcaspor-Tavşanlıspor

Genç Kale-Çayırova Serhat

41 Karadeniz-Darıca Marmara Osmangazi

Balkanspor (BAY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.