19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

2.Küme’de heyecan sürüyor

Spor 18.03.2017 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

2.Küme’de heyecan sürüyor

  Mücadele gücü yüksek maçlarla oldukça ilgi çeken 2.Küme’de heyecan fırtınası sürüyor. Birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan ligde bugün H Grubu’na ait maçlar oynanırken yarın ise G Grubu’nda ilk yarı perdesi kapanacak. Şampiyonluk yarışının kıyasıya sürdüğü ligin Gebze ayağında bugün ve yarın birbirinden önemli maçlar izlenecek. Günün programında H Grubu’na ait maçlar var.  ÇAYIROVA G.B ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR Genç ve mütevazi kadrosuyla 5’te 5 yaparak şampiyonluğa ilerleyen Çayırova G.B, 6 puanlı Darıca Marmara Osmangazi’yi konuk edecek. 3 puana yakın olan sarı-mavili ekip yine de ‘oynanmadan maç kazanılmaz’ felsefesinden yola çıkarak tedbiri elden bırakmayacak. Şekerpınar Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 15.00. YAVUZ SELİM, TÜRKELİ’Yİ AĞIRLIYOR Play-Off’tan da olsa 1.Küme’ye çıkacağına inanan Yavuz Selimspor Darıca Türkeli Gençlik ile karşılaşacak. Turuncu-Mavili ekibin favorisi olduğu maç Nenehatun Stadı’nda saat 15.15’de başlayacak. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Köşklüçeşme’nin ise 3 puanı cepte. Trakya ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip, tecrübeli kadrosuyla maçın tek favorisi. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 17.00 olarak açıklandı. MOLLA’NIN KONUĞU GENÇ KALE Son iki maçını 2-1’lik skorlarla kazanarak Play-Off iddiasını güçlendiren Mollafenari rahat kazanacağı bir maça çıkıyor. Puanı bulunmayan Genç Kale ile oynayacak olan Mollafenari kazanıp, 3’te 3 yapmak isteyecek. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadele saat 19.00’da başlayacak. G GRUBU’NDA MAÇLAR YARIN Yarın ise G Grubu’nda ilk yarının son hafta maçları oynanacak. Lider Çerkeşli şampiyonluk yolunda ‘tamam mı, devam mı ? maçına çıkacak olan Çayırova Gümüş’ü ağırlayacak. 3 ihtimalli maçın nasıl bir skorla sonuçlanacağı merak ediliyor. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki müsabaka saat 17.00’de başlayacak. Haftanın diğer maçlarında ise Tavşanlıspor-Balkanspor Ve 41 Karadeniz-Beylikbağı Karadeniz karşı karşıya gelecek.  

 

Mücadele gücü yüksek maçlarla oldukça ilgi çeken 2.Küme’de heyecan fırtınası sürüyor. Birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan ligde bugün H Grubu’na ait maçlar oynanırken yarın ise G Grubu’nda ilk yarı perdesi kapanacak. Şampiyonluk yarışının kıyasıya sürdüğü ligin Gebze ayağında bugün ve yarın birbirinden önemli maçlar izlenecek. Günün programında H Grubu’na ait maçlar var.

 ÇAYIROVA G.B ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR

Genç ve mütevazi kadrosuyla 5’te 5 yaparak şampiyonluğa ilerleyen Çayırova G.B, 6 puanlı Darıca Marmara Osmangazi’yi konuk edecek. 3 puana yakın olan sarı-mavili ekip yine de ‘oynanmadan maç kazanılmaz’ felsefesinden yola çıkarak tedbiri elden bırakmayacak. Şekerpınar Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 15.00.

YAVUZ SELİM, TÜRKELİ’Yİ AĞIRLIYOR

Play-Off’tan da olsa 1.Küme’ye çıkacağına inanan Yavuz Selimspor Darıca Türkeli Gençlik ile karşılaşacak. Turuncu-Mavili ekibin favorisi olduğu maç Nenehatun Stadı’nda saat 15.15’de başlayacak. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Köşklüçeşme’nin ise 3 puanı cepte. Trakya ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip, tecrübeli kadrosuyla maçın tek favorisi. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 17.00 olarak açıklandı.

MOLLA’NIN KONUĞU GENÇ KALE

Son iki maçını 2-1’lik skorlarla kazanarak Play-Off iddiasını güçlendiren Mollafenari rahat kazanacağı bir maça çıkıyor. Puanı bulunmayan Genç Kale ile oynayacak olan Mollafenari kazanıp, 3’te 3 yapmak isteyecek. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadele saat 19.00’da başlayacak.

G GRUBU’NDA MAÇLAR YARIN

Yarın ise G Grubu’nda ilk yarının son hafta maçları oynanacak. Lider Çerkeşli şampiyonluk yolunda ‘tamam mı, devam mı ? maçına çıkacak olan Çayırova Gümüş’ü ağırlayacak. 3 ihtimalli maçın nasıl bir skorla sonuçlanacağı merak ediliyor. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki müsabaka saat 17.00’de başlayacak. Haftanın diğer maçlarında ise Tavşanlıspor-Balkanspor Ve 41 Karadeniz-Beylikbağı Karadeniz karşı karşıya gelecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.