2.Tur aşkına

Spor 08.06.2017 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

2.Tur aşkına

A GRUBU’NDA SİMGEM YAPI VE DOĞRU HİDROLİK 2. TURA ÇIKTI

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir ve Gebzespor’un efsane oyuncularından Murat Erensoy’un sahibi olduğu 75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen Ramazan Ayı 2.Dostluk Turnuvası’nda birbirinden çekişmeli maçlar oynanamaya devam ediyor. Turnuvada dün gece A Grubu’nda oynanan maçta Doğru Hidrolik, Vefa İnşaat’ı 8-7 yenerek grubu 2’nci sırada biterek üst tura yükseldi. KARTAL İN GÜROL OUT Kıran kırana geçen maçta Vefa İnşaat takımı kalecisi Muhammet Kartal başarılı bir performans ortaya koymasına rağmen mağlubiyete engel olamadı. Grupta daha önce oynanan iki maçta gösterdiği etkili performansla Vefa İnşaat’a önemli bir katkı sunan Bülent Gürol ise üst tur için hayati önem taşıyan Doğru Hidrolik maçında etkisiz kalarak hayal kırıklığı yarattı. Öte yandan turnuvada bir diğer oynanması gereken maçta Gebze Kaymakamlık takımı sahaya çıkmadı ve Simgem Yapı maçtan hükmen 3-0 galip ayrılarak 2.tura lider olarak çıktı.
A GRUBU’NDA SİMGEM YAPI VE DOĞRU HİDROLİK 2. TURA ÇIKTI

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir ve Gebzespor’un efsane oyuncularından Murat Erensoy’un sahibi olduğu 75.Yıl Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen Ramazan Ayı 2.Dostluk Turnuvası’nda birbirinden çekişmeli maçlar oynanamaya devam ediyor. Turnuvada dün gece A Grubu’nda oynanan maçta Doğru Hidrolik, Vefa İnşaat’ı 8-7 yenerek grubu 2’nci sırada biterek üst tura yükseldi.

KARTAL İN GÜROL OUT

Kıran kırana geçen maçta Vefa İnşaat takımı kalecisi Muhammet Kartal başarılı bir performans ortaya koymasına rağmen mağlubiyete engel olamadı. Grupta daha önce oynanan iki maçta gösterdiği etkili performansla Vefa İnşaat’a önemli bir katkı sunan Bülent Gürol ise üst tur için hayati önem taşıyan Doğru Hidrolik maçında etkisiz kalarak hayal kırıklığı yarattı. Öte yandan turnuvada bir diğer oynanması gereken maçta Gebze Kaymakamlık takımı sahaya çıkmadı ve Simgem Yapı maçtan hükmen 3-0 galip ayrılarak 2.tura lider olarak çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.