2.Veli Sempozyumuna Yoğun İlgi

Darıca 19.02.2018 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

2.Veli Sempozyumuna Yoğun İlgi

Darıca Final Okulları tarafından gerçekleştirilen ve ikincisi düzenlenen veli sempozyumu yoğun ilgi gördü.

Eş zamanlı çalıştaylar halinde öğleden önce ve sonra iki ayrı oturumla gerçekleşen sempozyum Dr. Özgür Bolat’ın konferansı ile tamamlandı. Sempozyuma Eğitim-SEN, BİLKAR, YASDER, TEMA Vakfı Gebze ve Darıca Şubeleri, Okul Aile Birlikleri Yönetimi, Darıca Final Okulları Kurucuları, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Yaklaşık 400 velinin katılımı ile gerçekleşen sempozyuma katılanların farklı konuları farklı seanslarda dinleme imkânı oldu. Sempozyumda; Prof. Dr. Betül Çotuksöken- Aile İletişim, Prof. Dr. Gencay Zavotçu -Okuma Kültürü ve Aile, Dr. Ali Akdoğan-Sınavlar Neyi Ölçüyor, Neyi Ölçmüyor?, Haluk  Öztekin-Öğrenci  Başarısında Ailenin Rolü, Fulya Yalezan Yılmaz-Tanıştırayım; Evinizdeki Z Jenerasyonu Temsilcisi seminerlerini sundu. ÖĞRENENLER GELİŞİR Sunulan seminerlerin ardından Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya tarafından okul personeline ‘Gelişim Semineri’ sertifikaları verildi.  Sempozyumda Dr. Özgür Bolat’ın konferansı büyük ilgi gördü. Bolat’ın konferansının ardından final konuşmasını yapan Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “Darıca Final Okulları her zaman toplumsal aydınlanmaya büyük önem vermektedir. 2. Veli Sempozyumu ile değerli bilim insanlarımızın bilgilendirmeleri ile her birimiz kendimize değer katma, yeni yaklaşımlar edinme çabası için bir aradayız. Öğrenenler gelişirler. İyi ki Final ailesi içinde birlikteyiz. Birlikte gelişerek öğrenerek yarınlara daha bilinçli ve güvenli ulaşacağız. Hepinize katılım ve katkılarınız için sonsuz teşekkürler.” dedi.    
Darıca Final Okulları tarafından gerçekleştirilen ve ikincisi düzenlenen veli sempozyumu yoğun ilgi gördü.

Eş zamanlı çalıştaylar halinde öğleden önce ve sonra iki ayrı oturumla gerçekleşen sempozyum Dr. Özgür Bolat’ın konferansı ile tamamlandı. Sempozyuma Eğitim-SEN, BİLKAR, YASDER, TEMA Vakfı Gebze ve Darıca Şubeleri, Okul Aile Birlikleri Yönetimi, Darıca Final Okulları Kurucuları, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Yaklaşık 400 velinin katılımı ile gerçekleşen sempozyuma katılanların farklı konuları farklı seanslarda dinleme imkânı oldu. Sempozyumda; Prof. Dr. Betül Çotuksöken- Aile İletişim, Prof. Dr. Gencay Zavotçu -Okuma Kültürü ve Aile, Dr. Ali Akdoğan-Sınavlar Neyi Ölçüyor, Neyi Ölçmüyor?, Haluk  Öztekin-Öğrenci  Başarısında Ailenin Rolü, Fulya Yalezan Yılmaz-Tanıştırayım; Evinizdeki Z Jenerasyonu Temsilcisi seminerlerini sundu.

ÖĞRENENLER GELİŞİR

Sunulan seminerlerin ardından Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya tarafından okul personeline ‘Gelişim Semineri’ sertifikaları verildi.  Sempozyumda Dr. Özgür Bolat’ın konferansı büyük ilgi gördü. Bolat’ın konferansının ardından final konuşmasını yapan Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “Darıca Final Okulları her zaman toplumsal aydınlanmaya büyük önem vermektedir. 2. Veli Sempozyumu ile değerli bilim insanlarımızın bilgilendirmeleri ile her birimiz kendimize değer katma, yeni yaklaşımlar edinme çabası için bir aradayız. Öğrenenler gelişirler. İyi ki Final ailesi içinde birlikteyiz. Birlikte gelişerek öğrenerek yarınlara daha bilinçli ve güvenli ulaşacağız. Hepinize katılım ve katkılarınız için sonsuz teşekkürler.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.