Karabacak’tan Darıca’yı uçuracak proje

Darıca 26.01.2015 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Karabacak’tan Darıca’yı uçuracak proje

DARICA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ KARABACAK, HEDEF GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ SELÇUK KOÇ'A SAHİLDEKİ PROJEYİ ANLATTI.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca sahilinde yapılan Balıkçı Barınağı’nın 550 yat kapasiteli bir marinaya dönüştürüleceğini söyledi. Marinada balıkçı kayıkları için de bir bölüm ayrılacak. Marinayla birlikte Darıca sahili bambaşka bir görünüme kavuşacak. Darıca sahilleri önümüzdeki yaza bambaşka bir görünümüyle bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Darıca Belediyesi tarafından sahilde yapımı devam eden projelerin tamamlanmasıyla birlikte sahil adeta göz kamaştıracak. RESTORANLAR FARK KATACAK Darıca Belediyesi, sahilde 5 yıldızlı otellerin restoranlarını aratmayacak kalitede tesisleri hizmete sokmak için gün sayıyor. Sahildeki restoran ve kafelerin tam anlamıyla hizmete girmesiyle birlikte sahil çekim merkezi haline gelecek. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da sahildeki çalışmalarla birlikte sosyal hayatın değişeceğini belirterek şöyle konuştu: “Darıca 5 yıldızlı bir restoranı hizmete sokacağız. Bölgemizin önemli eksikliklerinden birini tamamlamış olacağız. Daha önce hizmete açılan kafelerle birlikte vatandaşlarımız daha kaliteli hizmet almaya başladı. Restoranımız da açıldığında sadece Darıcalıların değil herkesin misafirlerini gönül rahatlığıyla ağırlayacağı bir mekanı Darıcamıza kazandırmış olacağız. Darıca sahilimizi baştan sona kafe ve restoranlarla donatmış olacağız. Bu da vatandaşlarımıza birçok seçenek imkanı sunacak” dedi. 550 YAT KAPASİTELİ MARİNA Balıkçı barınağı olarak düşünülen ancak geliştirilen projeyle birlikte marina olması planlanan çalışmayı da anlatan Başkan Karabacak, "Balıkçı Barınağı olarak planladığımız alanı Marina'ya dönüştüreceğiz. 550 yat kapasiteli bir marina için çalışmalarımız sürüyor. Şu anda proje üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Proje tamamlandığında Darıca sahilimiz, çok farklı bir yapıya bürünecek. Balıkçılar için kooperatife de belirli bir alan oluşturacağız. Projede sona doğru geldik. Yakın bir zamanda hayata geçireceğiz. Darıcalılara verdiğimiz sözü yerine getireceğiz." dedi.
DARICA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ KARABACAK, HEDEF GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ SELÇUK KOÇ'A SAHİLDEKİ PROJEYİ ANLATTI.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca sahilinde yapılan Balıkçı Barınağı’nın 550 yat kapasiteli bir marinaya dönüştürüleceğini söyledi. Marinada balıkçı kayıkları için de bir bölüm ayrılacak. Marinayla birlikte Darıca sahili bambaşka bir görünüme kavuşacak.

Darıca sahilleri önümüzdeki yaza bambaşka bir görünümüyle bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Darıca Belediyesi tarafından sahilde yapımı devam eden projelerin tamamlanmasıyla birlikte sahil adeta göz kamaştıracak.

RESTORANLAR FARK KATACAK

Darıca Belediyesi, sahilde 5 yıldızlı otellerin restoranlarını aratmayacak kalitede tesisleri hizmete sokmak için gün sayıyor. Sahildeki restoran ve kafelerin tam anlamıyla hizmete girmesiyle birlikte sahil çekim merkezi haline gelecek. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da sahildeki çalışmalarla birlikte sosyal hayatın değişeceğini belirterek şöyle konuştu: “Darıca 5 yıldızlı bir restoranı hizmete sokacağız. Bölgemizin önemli eksikliklerinden birini tamamlamış olacağız. Daha önce hizmete açılan kafelerle birlikte vatandaşlarımız daha kaliteli hizmet almaya başladı. Restoranımız da açıldığında sadece Darıcalıların değil herkesin misafirlerini gönül rahatlığıyla ağırlayacağı bir mekanı Darıcamıza kazandırmış olacağız. Darıca sahilimizi baştan sona kafe ve restoranlarla donatmış olacağız. Bu da vatandaşlarımıza birçok seçenek imkanı sunacak” dedi.

550 YAT KAPASİTELİ MARİNA

Balıkçı barınağı olarak düşünülen ancak geliştirilen projeyle birlikte marina olması planlanan çalışmayı da anlatan Başkan Karabacak, "Balıkçı Barınağı olarak planladığımız alanı Marina'ya dönüştüreceğiz. 550 yat kapasiteli bir marina için çalışmalarımız sürüyor. Şu anda proje üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Proje tamamlandığında Darıca sahilimiz, çok farklı bir yapıya bürünecek. Balıkçılar için kooperatife de belirli bir alan oluşturacağız. Projede sona doğru geldik. Yakın bir zamanda hayata geçireceğiz. Darıcalılara verdiğimiz sözü yerine getireceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.