Darıcalı Genç Bonzai Komasında!

Darıca 26.01.2015 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıcalı Genç Bonzai Komasında!

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki zeytinlik alanda 'Bonzai' olarak bilinen sentetik uyuşturucu kullanan iki genç, koma halinde bulunarak hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki zeytinlik alanda 'Bonzai' olarak bilinen sentetik uyuşturucukullanan iki genç, koma halinde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Bağlarbaşı Mahallesi Eskihisar Caddesi'ndeki zeytinlik alanda, önceki akşam Bonzaiolarak bilinen sentetik madde kullanan 23 yaşındaki S.A. ile 20 yaşındaki arkadaşı T. K., uyuştururcunun etkisiyle bir süre sonra kendilerinden geçerek bulundukları yere yığıldı. Tesadüfen oradan geçenlerin ihbarı üzerine 112 Acil Servis ambulansıyla FarabiDevlet Hastanesi'ne getirilen iki arkadaşın da koma halinde olduğu belirlendi. Farabi Devlet Hastanesi'nde Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınan iki arkadaştan S.A., Körfez Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. T.K.'nın tedavisine ise Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam ediliyor.
Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki zeytinlik alanda 'Bonzai' olarak bilinen sentetik uyuşturucu kullanan iki genç, koma halinde bulunarak hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki zeytinlik alanda 'Bonzai' olarak bilinen sentetik uyuşturucukullanan iki genç, koma halinde bulunarak hastaneye kaldırıldı.

Bağlarbaşı Mahallesi Eskihisar Caddesi'ndeki zeytinlik alanda, önceki akşam Bonzaiolarak bilinen sentetik madde kullanan 23 yaşındaki S.A. ile 20 yaşındaki arkadaşı T. K., uyuştururcunun etkisiyle bir süre sonra kendilerinden geçerek bulundukları yere yığıldı. Tesadüfen oradan geçenlerin ihbarı üzerine 112 Acil Servis ambulansıyla FarabiDevlet Hastanesi'ne getirilen iki arkadaşın da koma halinde olduğu belirlendi.

Farabi Devlet Hastanesi'nde Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınan iki arkadaştan S.A., Körfez Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. T.K.'nın tedavisine ise Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.