19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İtirafçı infazı

28.01.2015 - 08:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

İtirafçı infazı

Akgün'ü öldüren tetikçiler tutuklandı. Polis, 'itirafçı infazı' olduğu anlaşılan cinayette azmettiricilerin peşine düştü

24 Aralık günü İstanbul İstinye'de lüks aracında infaz edilen Ali Ekber Akgün'ün zanlılarıAnkara ve İstanbul'da eş zamanlı operasyonla yakalandı. Kanlı infazın tetikçisi ile birlikte 6 kişi gözaltına alındı. Polis, 'İtirafçı infazı' olduğu ortaya çıkan olay ile ilgili azmettiricinin peşine düştü. Tetikçinin Ali Ekber Akgün ile bağlantısının olmadığı ve cinayeti talimatla işlediği ifade edildi. Olayda silahı kullanan ve kiralık tetikçi olduğu ileri sürülen 28 yaşındaki N.G. Büyükçekmece'de, aracı kullanan 51 yaşındaki Ş.A. ise Ankara'da ele geçirildi. İki zanlının uyuşturucu, adam yaralama, gasp, yağma, adam kaldırma ve hırsızlık suçlarından ötürü 6'şar adet sabıkalarının bulunduğu ortaya çıktı. Yakalanan diğer 4 kişinin yardım ve yataklıktan gözaltına alındığı ifade edildi. Emniyetteki sorgularının ardındanmahkemeye sevkedilen N.G ve Ş.A. tutuklanırken, 4 kişi serbest bırakıldı. BARONLAR KISKAÇTA Akgün'ün itirafçı ve muhbir olduğu gerekçesiyle yurt dışından talimat ile öldürüldüğü öğrenildi. Akgün ile İspanya'da öldürülen Akgün'ün ortağı ve yakın arkadaşı 'Scarface'lakaplı Samir Bouyakhrichan (36) ve Avrupa'da peş peşe işlenen diğer uyuşturucu cinayetlerinin arasında azmettiriciye ulaşmak için çalışmalarını sürdüren polis, yabancı istihbarat birimleri ile de bilgi alışverişine devam ediyor.
Akgün'ü öldüren tetikçiler tutuklandı. Polis, 'itirafçı infazı' olduğu anlaşılan cinayette azmettiricilerin peşine düştü

24 Aralık günü İstanbul İstinye'de lüks aracında infaz edilen Ali Ekber Akgün'ün zanlılarıAnkara ve İstanbul'da eş zamanlı operasyonla yakalandı. Kanlı infazın tetikçisi ile birlikte 6 kişi gözaltına alındı. Polis, 'İtirafçı infazı' olduğu ortaya çıkan olay ile ilgili azmettiricinin peşine düştü. Tetikçinin Ali Ekber Akgün ile bağlantısının olmadığı ve cinayeti talimatla işlediği ifade edildi. Olayda silahı kullanan ve kiralık tetikçi olduğu ileri sürülen 28 yaşındaki N.GBüyükçekmece'de, aracı kullanan 51 yaşındaki Ş.A. ise Ankara'da ele geçirildi. İki zanlının uyuşturucu, adam yaralama, gasp, yağma, adam kaldırma ve hırsızlık suçlarından ötürü 6'şar adet sabıkalarının bulunduğu ortaya çıktı. Yakalanan diğer 4 kişinin yardım ve yataklıktan gözaltına alındığı ifade edildi. Emniyetteki sorgularının ardındanmahkemeye sevkedilen N.G ve Ş.A. tutuklanırken, 4 kişi serbest bırakıldı. 

BARONLAR KISKAÇTA 
Akgün'ün itirafçı ve muhbir olduğu gerekçesiyle yurt dışından talimat ile öldürüldüğü öğrenildi. Akgün ile İspanya'da öldürülen Akgün'ün ortağı ve yakın arkadaşı 'Scarface'lakaplı Samir Bouyakhrichan (36) ve Avrupa'da peş peşe işlenen diğer uyuşturucu cinayetlerinin arasında azmettiriciye ulaşmak için çalışmalarını sürdüren polis, yabancı istihbarat birimleri ile de bilgi alışverişine devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.