Ahmet’e Ağabey şefkati

Spor 28.01.2015 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ahmet’e Ağabey şefkati

Gebzespor’un dün yapılan antrenmanında topuğunun üstüne düşen ve sekmeye başlayan Ahmet Bağış, antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Ahmet’in sakatlanıp kenara gelmesinin ardından futbolcusunun durumunu görmek adına Ahmet’in yanına gelen Teknik Direktör Erol Kapusuz, başarılı futbolcusuna sarıldı. Ahmet ve Kapusuz’un samimi görüntüleri dikkatlerden kaçmazken, son günlerde ortaya atılan iddiaların ardından ortaya çıkan bu fotoğraf ikili arasında herhangi bir problemin olmadığını kanıtlar nitelikteydi. Her futbolcusuna yakın ilgi gösteren Erol Kapusuz’un, dün yapılan antrenmanda da futbolcularıyla sık sık motivasyon konuşması yapması alkış topladı.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebzespor’un dün yapılan antrenmanında topuğunun üstüne düşen ve sekmeye başlayan Ahmet Bağış, antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Ahmet’in sakatlanıp kenara gelmesinin ardından futbolcusunun durumunu görmek adına Ahmet’in yanına gelen Teknik Direktör Erol Kapusuz, başarılı futbolcusuna sarıldı. Ahmet ve Kapusuz’un samimi görüntüleri dikkatlerden kaçmazken, son günlerde ortaya atılan iddiaların ardından ortaya çıkan bu fotoğraf ikili arasında herhangi bir problemin olmadığını kanıtlar nitelikteydi. Her futbolcusuna yakın ilgi gösteren Erol Kapusuz’un, dün yapılan antrenmanda da futbolcularıyla sık sık motivasyon konuşması yapması alkış topladı.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.