Müsiad Kurt Dedi!

Gebze 28.01.2015 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Müsiad Kurt Dedi!

MÜSİAD Gebze Şubesi 18. Olağan Genel Kurul Toplantısını, Hacı Halil Mah. Ali Rıza Efendi Cad. Yağız Apt. Kat-1 No:29 Adresindeki Şube Merkezinde Gerçekleştirdi.

MÜSİAD Gebze Şubesi 18.Olağan Genel Kurul Toplantısı, şube üyelerinin yanısıra yoğun konuk katılımıyla gerçekleştirildi. MÜSİAD Genel Merkez toplantıya Enerji Sektör Kurulu Başkanı Gökhan Yetkin, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Serdar Yeşil’den oluşan heyet ile katılım gerçekleştirdi. MÜSİAD Gebze Şube Merkezinde 14.00 – 17.00 saatleri arası gerçekleştirilen toplantı, İstiklal Marşı'nın okunması, Gebze müftüsü Şaban Apaydın’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Şube Başkanı Adnan Kurt tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmasının ardından, genel kurula geçildi. Tek listeli olarak gerçekleşen genel kurulda 2015-2016 MÜSİAD Gebze yönetim Kurulu başkanlığına Ali Kurt seçilirken Yönetim Mehmet Penbegüllü, Ahmet Doğan Güler, Orhan Kahya, Şerif Ali Öztürk, Ahmet Demir, Ahmet Tosun, Adnan Dursun, Salih Küçükada, Hasan Yaşsöğüt, Denetim Kurulu M.Ercan Özbay, Veysel Kartal, Hamza Demirhan’dan oluştu. Genel Kurul Sonrası dilek ve temenniler kısmında, Genel Merkez Enerji Sektör Kurulu Başkanı Gökhan Yetkin, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Serdar Yeşil, Geçmiş dönem Ak Parti Gebze ilçe başkanı Av. Cemalettin Kaflı, Gebze Müftüsü Şaban Apaydın, MÜSİAD Gebze üyeleri, Orhan Kahya, Ali Kurt ve Gençlik Kurulu başkanı Serkan Beyaz, MÜSİAD ve MÜSİAD Gebze şubesinin çalışmaları, misyon ve vizyonu, 2015-2016 MÜSİAD Gebze yeni yönetimine başarı temennisi içeren konuşmalar gerçekleştirdiler. MÜSİAD Gebze Şube Yönetim Kurulu Başkanlığını 6 yıl başarılı bir şekilde yürüten Adnan Kurt kapanış konuşmasında, 6 yıl boyunca kendisinin ve çalışma arkadaşlarının ellerinden geldiğini yaptıklarını, bundan sonra tecrübeleri ile yeni yönetime destek vereceklerini, her zaman yanlarında olacaklarını belirterek görev süresince yaptıkları çalışmalara değinerek ciddi organizasyonlar yaptıklarını, görevde kaldıkları sürece yönetim kurulunda görev alan her üyenin ciddi fedakarlıklar yaptığını, şubeyi belirli bir konuma taşıdıklarını yeni oluşan yönetimin şubeyi daha iyi noktalara taşıyacağına inandığını ifade ederek yeni yönetime başarı temennisinde bulundu. Katılımlarından dolayı katılımcılara, görev süresince çalıştığı çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür etmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.
MÜSİAD Gebze Şubesi 18. Olağan Genel Kurul Toplantısını, Hacı Halil Mah. Ali Rıza Efendi Cad. Yağız Apt. Kat-1 No:29 Adresindeki Şube Merkezinde Gerçekleştirdi.

MÜSİAD Gebze Şubesi 18.Olağan Genel Kurul Toplantısı, şube üyelerinin yanısıra yoğun konuk katılımıyla gerçekleştirildi. MÜSİAD Genel Merkez toplantıya Enerji Sektör Kurulu Başkanı Gökhan Yetkin, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Serdar Yeşil’den oluşan heyet ile katılım gerçekleştirdi. MÜSİAD Gebze Şube Merkezinde 14.00 – 17.00 saatleri arası gerçekleştirilen toplantı, İstiklal Marşı'nın okunması, Gebze müftüsü Şaban Apaydın’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Şube Başkanı Adnan Kurt tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmasının ardından, genel kurula geçildi. Tek listeli olarak gerçekleşen genel kurulda 2015-2016 MÜSİAD Gebze yönetim Kurulu başkanlığına Ali Kurt seçilirken Yönetim Mehmet Penbegüllü, Ahmet Doğan Güler, Orhan Kahya, Şerif Ali Öztürk, Ahmet Demir, Ahmet Tosun, Adnan Dursun, Salih Küçükada, Hasan Yaşsöğüt, Denetim Kurulu M.Ercan Özbay, Veysel Kartal, Hamza Demirhan’dan oluştu. Genel Kurul Sonrası dilek ve temenniler kısmında, Genel Merkez Enerji Sektör Kurulu Başkanı Gökhan Yetkin, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Serdar Yeşil, Geçmiş dönem Ak Parti Gebze ilçe başkanı Av. Cemalettin Kaflı, Gebze Müftüsü Şaban Apaydın, MÜSİAD Gebze üyeleri, Orhan Kahya, Ali Kurt ve Gençlik Kurulu başkanı Serkan Beyaz, MÜSİAD ve MÜSİAD Gebze şubesinin çalışmaları, misyon ve vizyonu, 2015-2016 MÜSİAD Gebze yeni yönetimine başarı temennisi içeren konuşmalar gerçekleştirdiler.

MÜSİAD Gebze Şube Yönetim Kurulu Başkanlığını 6 yıl başarılı bir şekilde yürüten Adnan Kurt kapanış konuşmasında, 6 yıl boyunca kendisinin ve çalışma arkadaşlarının ellerinden geldiğini yaptıklarını, bundan sonra tecrübeleri ile yeni yönetime destek vereceklerini, her zaman yanlarında olacaklarını belirterek görev süresince yaptıkları çalışmalara değinerek ciddi organizasyonlar yaptıklarını, görevde kaldıkları sürece yönetim kurulunda görev alan her üyenin ciddi fedakarlıklar yaptığını, şubeyi belirli bir konuma taşıdıklarını yeni oluşan yönetimin şubeyi daha iyi noktalara taşıyacağına inandığını ifade ederek yeni yönetime başarı temennisinde bulundu. Katılımlarından dolayı katılımcılara, görev süresince çalıştığı çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür etmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.

OlağanGenelKurul 043.jpg görüntüleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.