Karaosmanoğlu’na Büyük Sürpriz!

Kocaeli 28.01.2015 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Karaosmanoğlu’na Büyük Sürpriz!

Başkan Karaosmanoğlu, KOTO Başkanı Özdağ ile yönetimini ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) Başkanı Murat Özdağ ile yönetimini misafir etti. Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç ile Feyzullah Okumuş’un da hazır bulunduğu ziyarette KOTO Başkanı Özdağ, esnaflarla yaptıkları değerlendirme çalışmalarının sonuçlarını ve Büyükşehir ile birlikte yapmak istedikleri projelerin detaylarını anlattı.   ESNAFIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ KOTO Başkanı Özdağ ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Ziyarette Özdağ ile yöneticiler, kent esnafına yönelik yaptıkları çalışmaları Başkan Karaosmanoğlu’na aktardı. KOTO Başkanı Özdağ, kent esnafının çalışmalarla ilgili görüş, öneri ve isteklerini Başkan Karaosmanoğlu’na sunum eşliğinde anlattı. Başkan Karaosmanoğlu da, Kocaeli’nde yapılacak hizmetlerde esnafın öneri ve isteklerinin kendileri için önemine değindi.
Başkan Karaosmanoğlu, KOTO Başkanı Özdağ ile yönetimini ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) Başkanı Murat Özdağ ile yönetimini misafir etti. Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç ile Feyzullah Okumuş’un da hazır bulunduğu ziyarette KOTO Başkanı Özdağ, esnaflarla yaptıkları değerlendirme çalışmalarının sonuçlarını ve Büyükşehir ile birlikte yapmak istedikleri projelerin detaylarını anlattı.

 

ESNAFIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ

KOTO Başkanı Özdağ ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Ziyarette Özdağ ile yöneticiler, kent esnafına yönelik yaptıkları çalışmaları Başkan Karaosmanoğlu’na aktardı. KOTO Başkanı Özdağ, kent esnafının çalışmalarla ilgili görüş, öneri ve isteklerini Başkan Karaosmanoğlu’na sunum eşliğinde anlattı. Başkan Karaosmanoğlu da, Kocaeli’nde yapılacak hizmetlerde esnafın öneri ve isteklerinin kendileri için önemine değindi.

HSNC6698.JPG görüntüleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.