Karaosmanoğlu Makamında Ağırladı!

Kocaeli 28.01.2015 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Karaosmanoğlu Makamında Ağırladı!

Başkan Karaosmanoğlu, Muammer Dereli Okul Aile Birliği’ni ve Mehmet Ali Paşa Camii Derneği’ni makamında ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Muammer Dereli Okul Aile Birliği’ni ve Mehmet Ali Paşa Camii Derneği’nin temsilcilerini ayrı ayrı makamında ağırladı. Ziyarette Muammer Dereli Okul Müdürü Halil İbrahim Keleş, Okul Aile Birliği Başkanı Mehtap Şiringör ve Mehmet Ali Paşa Camii Derneği Başkanı Cemil Kanpara hazır bulundu. Sivil toplum örgütlerinin kent için önemine değinen ve yerel yönetimlerde katılımcı demokrasinin sağlanması için STK’ların kentin önünü açacak fikirleri üretmesi gerektiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ”Kentimizin değerlerine sahip çıkıyoruz. Halkımızın istediği doğrultuda hizmetleri gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın daha huzurlu olmasını istiyoruz. Yeni fikirlerle yaşamları kolaylaşan ve yaşadığı bölgede mutlu bir toplumun oluşması için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.     AİLE BİRLİKLERİ OKULUN BAŞARISINDA ETKİLİDİR Muammer Dereli Okul Aile Birliği’nin ziyaretinde, eğitimdeki başarıda uyumlu çalışmanın etkisinden bahseden Başkan Karaosmanoğlu, “Öğrencilerin ve okulun başarısında aile birliklerinin performansı çok önemlidir. Sizlerin başarısı öğrencilerin başarısıyla doğru orantılıdır. Veli ve öğrenciyle kuracağınız işbirliği, öğretmenlerle sağlanacak uyum okulun kalitesini de pozitif yönde etkileyecektir. Okul Aile Birlikleri yönetimleri, üstlendiği görevi çok önemsemeli ve projeler üreterek öğrencinin başarısına katkı sağlamalıdır” ifadelerine yer verdi.   KENTİ HALKIMIZLA BERABER YÖNETİYORUZ Başkan Karaosmanoğlu, Mehmet Ali Paşa Cami Derneği’nin ziyaretinde, “Kenti halkımızla beraber yönetiyoruz. Gelen taleplere göre projeler üreterek halkımızın refahını artırmak için, ekip arkadaşlarımızla beraber hizmet üretiyoruz. Toplumun müşterek istekleri noktasında bizler de sabırla çalışarak, geleceğe dönük çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Karaosmanoğlu, Muammer Dereli Okul Aile Birliği’ni ve Mehmet Ali Paşa Camii Derneği’ni makamında ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Muammer Dereli Okul Aile Birliği’ni ve Mehmet Ali Paşa Camii Derneği’nin temsilcilerini ayrı ayrı makamında ağırladı. Ziyarette Muammer Dereli Okul Müdürü Halil İbrahim Keleş, Okul Aile Birliği Başkanı Mehtap Şiringör ve Mehmet Ali Paşa Camii Derneği Başkanı Cemil Kanpara hazır bulundu. Sivil toplum örgütlerinin kent için önemine değinen ve yerel yönetimlerde katılımcı demokrasinin sağlanması için STK’ların kentin önünü açacak fikirleri üretmesi gerektiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ”Kentimizin değerlerine sahip çıkıyoruz. Halkımızın istediği doğrultuda hizmetleri gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın daha huzurlu olmasını istiyoruz. Yeni fikirlerle yaşamları kolaylaşan ve yaşadığı bölgede mutlu bir toplumun oluşması için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.  

 

AİLE BİRLİKLERİ OKULUN BAŞARISINDA ETKİLİDİR

Muammer Dereli Okul Aile Birliği’nin ziyaretinde, eğitimdeki başarıda uyumlu çalışmanın etkisinden bahseden Başkan Karaosmanoğlu, “Öğrencilerin ve okulun başarısında aile birliklerinin performansı çok önemlidir. Sizlerin başarısı öğrencilerin başarısıyla doğru orantılıdır. Veli ve öğrenciyle kuracağınız işbirliği, öğretmenlerle sağlanacak uyum okulun kalitesini de pozitif yönde etkileyecektir. Okul Aile Birlikleri yönetimleri, üstlendiği görevi çok önemsemeli ve projeler üreterek öğrencinin başarısına katkı sağlamalıdır” ifadelerine yer verdi.

 

KENTİ HALKIMIZLA BERABER YÖNETİYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu, Mehmet Ali Paşa Cami Derneği’nin ziyaretinde, “Kenti halkımızla beraber yönetiyoruz. Gelen taleplere göre projeler üreterek halkımızın refahını artırmak için, ekip arkadaşlarımızla beraber hizmet üretiyoruz. Toplumun müşterek istekleri noktasında bizler de sabırla çalışarak, geleceğe dönük çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.