19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sultanorhan nefes aldı

Spor 28.01.2015 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Sultanorhan nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup temsilcilerimizden Gebze Sultanorhanspor, Modafenspor’u yenerek rahat bir nefes aldı.

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan 4-3’lük skorla galip ayrılan Sultan, rotasını Altınova Belediyespor maçına çevirdi. Yalova temsilcisiyle deplasmanda karşılaşacak olan Sultanorhanspor, bu mücadelenin hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Halit Üçkaleler, antrenman öncesinde futbolcularını bir kez daha tebrik ederek ortaya konan mücadeleden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Altınova maçında da aynı hırs ve mücadeleyi sergiledikleri taktirde sahadan galibiyetle ayrılabileceklerini kaydeden Üçkaleler, gelecek haftalar adına umut dağıttı.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grup temsilcilerimizden Gebze Sultanorhanspor, Modafenspor’u yenerek rahat bir nefes aldı.

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan 4-3’lük skorla galip ayrılan Sultan, rotasını Altınova Belediyespor maçına çevirdi. Yalova temsilcisiyle deplasmanda karşılaşacak olan Sultanorhanspor, bu mücadelenin hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Halit Üçkaleler, antrenman öncesinde futbolcularını bir kez daha tebrik ederek ortaya konan mücadeleden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Altınova maçında da aynı hırs ve mücadeleyi sergiledikleri taktirde sahadan galibiyetle ayrılabileceklerini kaydeden Üçkaleler, gelecek haftalar adına umut dağıttı.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.