Kocasını Aldattığı Yetmiyormuş Gibi Birde...

28.01.2015 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kocasını Aldattığı Yetmiyormuş Gibi Birde...

Amca oğluyla yasak aşktan hamile kalan kadın, kürtaj yaptırınca bir skandal daha ortaya çıktı. Kadının eltisi de kocasını diğer amca oğluyla aldatıyormuş.

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan bir kadın, kocasını aldattı. Sevgilisinden hamile kaldı. Kocasının imzasını taklit edip kürtaj yaptırdı ve yakalandı. 470 BİN LİRALIK TAZMİNAT Şoför koca Z.B. (42) erkek kardeşi A.B.'nin eşinin de yaşadığı yasak aşk sayesinde karısıyla ilgili gerçeği öğrendi. Önce 4 çocuğunun annesi, 17 yıllık eşi C.B.'yi boşamak için mahkemeye başvurdu. Ardından da kürtaj işlemi nedeniyle hastaneye, doktora, eşine ve eşinin sevgilisine 470 bin liralık tazminat davası açtı. "KARDEŞİM, İKİMİZİN DE ALDATILDIĞINI ÖĞRENMİŞ" Z.B. geçen yıl yaptığı suç duyurusunda "Erkek kardeşim A.B., bir gün eşini telefonda biriyle konuşurken yakaladı. Telefondaki kişi, eşine 'C.B. çocuk aldırdı her gün çıkıyor, sen niye çıkmıyorsun?' demiş. Kardeşim eşini sıkıştırarak hem kendisinin hem de benim aldatıldığımı öğrenmiş. Birlikte oldukları kişiler de amca çocuklarıymış" dedi. "EŞİMLE YAŞAMAK İSTİYORUM" Polise ifade veren C.B. ise "Anlık düşünceyle ilişkim oldu. Eşimle birlikte yaşamak istiyorum" diye konuştu. (Kaynak: Sabah)
Amca oğluyla yasak aşktan hamile kalan kadın, kürtaj yaptırınca bir skandal daha ortaya çıktı. Kadının eltisi de kocasını diğer amca oğluyla aldatıyormuş.

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan bir kadın, kocasını aldattı. Sevgilisinden hamile kaldı. Kocasının imzasını taklit edip kürtaj yaptırdı ve yakalandı.

470 BİN LİRALIK TAZMİNAT

Şoför koca Z.B. (42) erkek kardeşi A.B.'nin eşinin de yaşadığı yasak aşk sayesinde karısıyla ilgili gerçeği öğrendi. Önce 4 çocuğunun annesi, 17 yıllık eşi C.B.'yi boşamak için mahkemeye başvurdu. Ardından da kürtaj işlemi nedeniyle hastaneye, doktora, eşine ve eşinin sevgilisine 470 bin liralık tazminat davası açtı.

"KARDEŞİM, İKİMİZİN DE ALDATILDIĞINI ÖĞRENMİŞ"

Z.B. geçen yıl yaptığı suç duyurusunda "Erkek kardeşim A.B., bir gün eşini telefonda biriyle konuşurken yakaladı. Telefondaki kişi, eşine 'C.B. çocuk aldırdı her gün çıkıyor, sen niye çıkmıyorsun?' demiş. Kardeşim eşini sıkıştırarak hem kendisinin hem de benim aldatıldığımı öğrenmiş. Birlikte oldukları kişiler de amca çocuklarıymış" dedi.

"EŞİMLE YAŞAMAK İSTİYORUM"

Polise ifade veren C.B. ise "Anlık düşünceyle ilişkim oldu. Eşimle birlikte yaşamak istiyorum" diye konuştu.

(Kaynak: Sabah)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.