3.Lig 3.Grup ekibinde şok istifa!

Spor 17.12.2015 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

3.Lig 3.Grup ekibinde şok istifa!

3.Lig 3.Grup ekibinde şok istifa!

Darıca G.B ile birlikte 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden 24 Erzincanspor takımının teknik direktörü Bülent Akan istifa etti. Ligin ilk yarısında bir kez mağlup olan ve 29 puanla grubu Play-Off  hattının bir basamak altında bitiren 24 Erzincanspor’da Bülent Akan’ın istifası geniş yankı uyandırdı. Akan döneminde 6 galibiyet  1 mağlubiyet  11 beraberlik alan Erzincan temsilcisi tam bir beraberlik takımı görüntüsü çizmişti. Akan’ın takımı 24 Erzincanspor  Play-Off  hattının hala en ciddi adayları arasında bulunuyor. “HEDEFİMİZ VE VİZYONUMUZ ÖRTÜŞMEDİ” Tecrübeli teknik adam yapmış olduğu açıklamada, “ 24 Erzincanspor ile hedefimiz ve vizyonumuz örtüşmedi. Teknik direktörlük görevimi yönetimle karşılıklı anlaşarak bıraktım. Bundan sonraki süreçte futbolcu kardeşlerime başarılar diler  Başkan Ahmet Tanoğlu beye ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.
3.Lig 3.Grup ekibinde şok istifa!

Darıca G.B ile birlikte 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden 24 Erzincanspor takımının teknik direktörü Bülent Akan istifa etti. Ligin ilk yarısında bir kez mağlup olan ve 29 puanla grubu Play-Off  hattının bir basamak altında bitiren 24 Erzincanspor’da Bülent Akan’ın istifası geniş yankı uyandırdı. Akan döneminde 6 galibiyet  1 mağlubiyet  11 beraberlik alan Erzincan temsilcisi tam bir beraberlik takımı görüntüsü çizmişti. Akan’ın takımı 24 Erzincanspor  Play-Off  hattının hala en ciddi adayları arasında bulunuyor.

“HEDEFİMİZ VE VİZYONUMUZ ÖRTÜŞMEDİ”

Tecrübeli teknik adam yapmış olduğu açıklamada, “ 24 Erzincanspor ile hedefimiz ve vizyonumuz örtüşmedi. Teknik direktörlük görevimi yönetimle karşılıklı anlaşarak bıraktım. Bundan sonraki süreçte futbolcu kardeşlerime başarılar diler  Başkan Ahmet Tanoğlu beye ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.