4.teknik adam: İbrahimov

Spor 27.12.2018 - 18:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

4.teknik adam: İbrahimov

4.teknik adam: İbrahimov

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin hisselerini tüm haklarıyla satın alan Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov, teknik direktörlük görevine Azerbaycanlı Asım İbrahimov’u getirdi. Müjdat Yalman’ın görevine son verilmesiyle birlikte İbrahimov sezonun ikinci yarısı henüz başlamamışken Darıca G.B’nin bu sezon çalıştığı 4’ncü teknik adam oldu. GEÇEN SEZON UKRAYNA’DA GÖREV YAPTI Geride bıraktığımız sezon Ukrayna’da çalışan İbrahimov, önceki sezon ise Türkiye’de 1.Lig ekiplerinden Adanaspor’da görev yapmıştı. Türkiye’deki ikinci durağı olan Darıca G.B’de dün siftah yaparak ilk antrenmanına çıkan İbrahimov, oyuncular ile tanıştı. Öte yandan Teknik Direktör İbrahimov’un ekibi belli oldu. Sportif Direktör Ozan Keygeldi, Yardımcı Antrenör Hasan Altuntaş, Kaleci Antrenörü Eşref Doğmenç, Scouting Osman Kol, Maç Analizi İbrahim Karaduman ve Atletik Performans Mehmet Can Karagöz Darıca G.B için mesai harcayacaklar.
4.teknik adam: İbrahimov

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin hisselerini tüm haklarıyla satın alan Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov, teknik direktörlük görevine Azerbaycanlı Asım İbrahimov’u getirdi. Müjdat Yalman’ın görevine son verilmesiyle birlikte İbrahimov sezonun ikinci yarısı henüz başlamamışken Darıca G.B’nin bu sezon çalıştığı 4’ncü teknik adam oldu.

GEÇEN SEZON UKRAYNA’DA GÖREV YAPTI

Geride bıraktığımız sezon Ukrayna’da çalışan İbrahimov, önceki sezon ise Türkiye’de 1.Lig ekiplerinden Adanaspor’da görev yapmıştı. Türkiye’deki ikinci durağı olan Darıca G.B’de dün siftah yaparak ilk antrenmanına çıkan İbrahimov, oyuncular ile tanıştı. Öte yandan Teknik Direktör İbrahimov’un ekibi belli oldu. Sportif Direktör Ozan Keygeldi, Yardımcı Antrenör Hasan Altuntaş, Kaleci Antrenörü Eşref Doğmenç, Scouting Osman Kol, Maç Analizi İbrahim Karaduman ve Atletik Performans Mehmet Can Karagöz Darıca G.B için mesai harcayacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.