6.3 büyüklüğünde deprem! Artçı sarsıntılar devam ediyor...

21.07.2017 - 06:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

6.3 büyüklüğünde deprem! Artçı sarsıntılar devam ediyor...

6.3 büyüklüğünde deprem! Artçı sarsıntılar devam ediyor... Muğla açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kos Adası açıkları olan depremin saat 01.31'de yerin 8,6 km altında meydana geldiği bildirildi.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre 01.31’deki 6.2’lik depremden sonraki 3 saatte büyüklükleri 2.7 ile 4.8 arasında değişen 33 artçı deprem meydana geldi. Deprem uzmanları, devam eden artçılar sebebiyle hasarlı görünen binalara girmemeleri konusunda vatandaşları uyardı. Muğla Valisi Esengül Civelek'ten depremle ile ilgili ilk açıklama geldi. Civelek, deprem sonrası yapılan ilk incelemelere göre can ve mal kaybının olmadığını bildirdi. Ege Denizi'nin Muğla açıklarında 6,3 büyüklüğünde deprem  meydana geldi.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde  yer alan bilgiye göre, Muğla açıklarında saat 01.31'de 6,3 büyüklüğünde deprem  kaydedildi. Deprem, yerin yaklaşık 8,6 kilometre derinliğinde meydana geldi. Meydana gelen deprem sonrası paniğe kapılan vatandaşlar sokağa döküldü. Gelen ilk bilgilere göre bazı noktalarda telefon hatlarında sorun yaşandığı öğrenildi. 
6.3 büyüklüğünde deprem! Artçı sarsıntılar devam ediyor... Muğla açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kos Adası açıkları olan depremin saat 01.31'de yerin 8,6 km altında meydana geldiği bildirildi.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre 01.31’deki 6.2’lik depremden sonraki 3 saatte büyüklükleri 2.7 ile 4.8 arasında değişen 33 artçı deprem meydana geldi.

Deprem uzmanları, devam eden artçılar sebebiyle hasarlı görünen binalara girmemeleri konusunda vatandaşları uyardı.

Muğla Valisi Esengül Civelek'ten depremle ile ilgili ilk açıklama geldi. Civelek, deprem sonrası yapılan ilk incelemelere göre can ve mal kaybının olmadığını bildirdi.

Ege Denizi'nin Muğla açıklarında 6,3 büyüklüğünde deprem  meydana geldi. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde  yer alan bilgiye göre, Muğla açıklarında saat 01.31'de 6,3 büyüklüğünde deprem  kaydedildi.

Deprem, yerin yaklaşık 8,6 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Meydana gelen deprem sonrası paniğe kapılan vatandaşlar sokağa döküldü.

Gelen ilk bilgilere göre bazı noktalarda telefon hatlarında sorun yaşandığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.