90+4’te buz kestik

Spor 26.11.2018 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

90+4’te buz kestik

BORDO BEYAZLILAR 90+4’TE YEDİĞİ ŞOK GOLLE ÇOK DEĞERLİ 2 PUAN KAYBETTİ

HidropaksTayfunspor’a son dakika şoku. Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden bordo beyazlı temsilcimiz, uzun süre 1-0 önde götürdüğü maçta Bekirderespor ile 90+4’te kalesinde gördüğü golle 1-1 berabere kaldı. Farklı kazanabileceği maçta 1 puana razı olan Fatih Yıldız’ın öğrencileri adeta buz kesti. Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi HidropaksTayfunspor, B Grubu’nun 9.haftasında Metin Oktay Stadı’nda Bekirderespor ile karşılaştı. Maça istediği şekilde başlayamayan bordo beyazlılar, orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk bölümün ardından, aradığı gole 29.dakikada ulaştı. Mustafa’ya ceza sahası içinde yapılan hareket sonrasında penaltı kazanan bordo beyazlı temsilcimiz, Serdar Zengin’in golüyle 1-0 öne geçti. 35.dakikada Mahmut’un Berkan’a ‘al da at’ dercesine verdiği nefis pası gole dönüştüremeyen Berkan, zoru başararak topu dışarı gönderdi ve Tayfunspor’u mutlak bir golden etti. ‘ATAMAYANA ATARLAR’ KURALI İŞLEDİ Mücadelenin ikinci yarısına daha diri ve istekli başlayan HidropaksTayfunspor, adeta gol kaçırma yarışına girdi. Mahmut, Berkan ve Serdar ile net fırsatları cömertçe harcayan Fatih Yıldız’ın öğrencilerine kaçan goller pahalıya mal oldu. 5 dakikalık kayıp zaman oynanırken 90+4’te Sabri Yıldız’ın mucizevi golü sonrasında bordo beyazlıların çok yaklaştığı 3 puan ellerinden kayıp gitti. Puanını 11’e çıkartan HidropaksTayfunspor, gelecek hafta deplasmanda Derince Sırrıpaşa’ya konuk olacak.
BORDO BEYAZLILAR 90+4’TE YEDİĞİ ŞOK GOLLE ÇOK DEĞERLİ 2 PUAN KAYBETTİ

HidropaksTayfunspor’a son dakika şoku. Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden bordo beyazlı temsilcimiz, uzun süre 1-0 önde götürdüğü maçta Bekirderespor ile 90+4’te kalesinde gördüğü golle 1-1 berabere kaldı. Farklı kazanabileceği maçta 1 puana razı olan Fatih Yıldız’ın öğrencileri adeta buz kesti.

Gebze’nin Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi HidropaksTayfunspor, B Grubu’nun 9.haftasında Metin Oktay Stadı’nda Bekirderespor ile karşılaştı. Maça istediği şekilde başlayamayan bordo beyazlılar, orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk bölümün ardından, aradığı gole 29.dakikada ulaştı. Mustafa’ya ceza sahası içinde yapılan hareket sonrasında penaltı kazanan bordo beyazlı temsilcimiz, Serdar Zengin’in golüyle 1-0 öne geçti. 35.dakikada Mahmut’un Berkan’a ‘al da at’ dercesine verdiği nefis pası gole dönüştüremeyen Berkan, zoru başararak topu dışarı gönderdi ve Tayfunspor’u mutlak bir golden etti.

‘ATAMAYANA ATARLAR’ KURALI İŞLEDİ

Mücadelenin ikinci yarısına daha diri ve istekli başlayan HidropaksTayfunspor, adeta gol kaçırma yarışına girdi. Mahmut, Berkan ve Serdar ile net fırsatları cömertçe harcayan Fatih Yıldız’ın öğrencilerine kaçan goller pahalıya mal oldu. 5 dakikalık kayıp zaman oynanırken 90+4’te Sabri Yıldız’ın mucizevi golü sonrasında bordo beyazlıların çok yaklaştığı 3 puan ellerinden kayıp gitti. Puanını 11’e çıkartan HidropaksTayfunspor, gelecek hafta deplasmanda Derince Sırrıpaşa’ya konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.