Irak cihazlarının kalibrasyonunu Gebze’den

Gebze 22.08.2019 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Irak cihazlarının kalibrasyonunu Gebze’den

Türkiye’de ambalaj, çelik, kağıt, kimya, kablo, çimento, havacılık, otomotiv gibi birçok farklı sektörde kalibrasyon hizmeti veren TSE Gebze Kalibrasyon Müdürlüğü, teknik deneyim ve donanımı ile uluslararası alanda da tercih edilir laboratuvarlar arasında yer almaya devam etmektedir. Irak Erbil’de yapı malzemeleri testleri gerçekleştiren Erbil Yapı Laboratuvarı’nın test cihazlarının kalibrasyonları, TSE Gebze Kalibrasyon Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi. Bir hafta süreyle verilen kalibrasyon hizmeti kapsamında; yapı malzemeleri testlerinde kullanılan, beton test makineleri, basma test makineleri, darbe çekiçleri, kül fırınları, teraziler, nem ölçerler, basınç ölçerler, kumpaslar, elekler, sıcaklık ölçerler, kütleler, cam hacim malzemeleri, boya ve film aplikatörleri kalibre edildi. KÜBRA AKABALI

Türkiye’de ambalaj, çelik, kağıt, kimya, kablo, çimento, havacılık, otomotiv gibi birçok farklı sektörde kalibrasyon hizmeti veren TSE Gebze Kalibrasyon Müdürlüğü, teknik deneyim ve donanımı ile uluslararası alanda da tercih edilir laboratuvarlar arasında yer almaya devam etmektedir. Irak Erbil’de yapı malzemeleri testleri gerçekleştiren Erbil Yapı Laboratuvarı’nın test cihazlarının kalibrasyonları, TSE Gebze Kalibrasyon Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi. Bir hafta süreyle verilen kalibrasyon hizmeti kapsamında; yapı malzemeleri testlerinde kullanılan, beton test makineleri, basma test makineleri, darbe çekiçleri, kül fırınları, teraziler, nem ölçerler, basınç ölçerler, kumpaslar, elekler, sıcaklık ölçerler, kütleler, cam hacim malzemeleri, boya ve film aplikatörleri kalibre edildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.