IŞIK SAHURA KADAR GEBZE’DE ÇALIŞTI

Gebze 08.06.2018 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

IŞIK SAHURA KADAR GEBZE’DE ÇALIŞTI

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, seçim çalışmaları için geldiği Gebze’de gün boyu çeşitli temaslarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, seçim çalışmaları için geldiği Gebze’de gün boyu çeşitli temaslarda bulundu.  AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Gebze’de gece geç vakitlere kadar seçim çalışmasını sürdüren Işık, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak Gebzelilerden AK Parti’ye destek istedi. TAŞ OCAKLARINDA SONA YAKLAŞTIK Gebze’deki programlarına Kirazpınar Mahalle ziyareti ilen başlayan Işık, burada vatandaşlarla toplantı yaparak bölgedeki sorunlarla alakalı bilgiler aldı. Işık, bölgenin en büyük sorunu olan taş ocaklarını ile alakalı sona geldiklerinin bilgisini vatandaşlarla paylaştı. TAVŞANLI KÖYÜ SAKİNLERİ İLE SOHBET ETTİ Tavşanlı Köyünde teravih namazını kılan Işık, namaz sonrası tüm esnafı dolaşıp, kahvedeki vatandaşlarla sohbet etti. Işık, sorulan tüm soruları yanıtlayarak, gerek hükümet olarak gerekse yerel yönetimler olarak yaptıkları ve yapacakları icraatlar hakkında bilgi verdi. SAHURU ÖĞRENCİLERLE YAPTI Gece geç saatlere kadar Gebze’de seçim çalışmalarını sürdüren Işık,  sahuru öğrencilerle yapmak için Gebze KYK öğrenci yurduna geçti. Öğrencilerle yurdun yemekhanesine inen Işık, gençlerle sohbet ederek sahur yaptı. Sohbet sırasında üniversite öğrencileriyle selfie ve hatıra fotoğrafı çektiren Işık, öğrenim gördükleri üniversiteler ve derslerinin durumu hakkında bilgi aldı.
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, seçim çalışmaları için geldiği Gebze’de gün boyu çeşitli temaslarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, seçim çalışmaları için geldiği Gebze’de gün boyu çeşitli temaslarda bulundu.  AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Gebze’de gece geç vakitlere kadar seçim çalışmasını sürdüren Işık, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak Gebzelilerden AK Parti’ye destek istedi.

TAŞ OCAKLARINDA SONA YAKLAŞTIK

Gebze’deki programlarına Kirazpınar Mahalle ziyareti ilen başlayan Işık, burada vatandaşlarla toplantı yaparak bölgedeki sorunlarla alakalı bilgiler aldı. Işık, bölgenin en büyük sorunu olan taş ocaklarını ile alakalı sona geldiklerinin bilgisini vatandaşlarla paylaştı.

TAVŞANLI KÖYÜ SAKİNLERİ İLE SOHBET ETTİ

Tavşanlı Köyünde teravih namazını kılan Işık, namaz sonrası tüm esnafı dolaşıp, kahvedeki vatandaşlarla sohbet etti. Işık, sorulan tüm soruları yanıtlayarak, gerek hükümet olarak gerekse yerel yönetimler olarak yaptıkları ve yapacakları icraatlar hakkında bilgi verdi.

SAHURU ÖĞRENCİLERLE YAPTI

Gece geç saatlere kadar Gebze’de seçim çalışmalarını sürdüren Işık,  sahuru öğrencilerle yapmak için Gebze KYK öğrenci yurduna geçti. Öğrencilerle yurdun yemekhanesine inen Işık, gençlerle sohbet ederek sahur yaptı. Sohbet sırasında üniversite öğrencileriyle selfie ve hatıra fotoğrafı çektiren Işık, öğrenim gördükleri üniversiteler ve derslerinin durumu hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.