Işık, “Dilovası hizmetin en güzelini hak ediyor”

Dilovası 06.03.2019 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Işık, “Dilovası hizmetin en güzelini hak ediyor”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında seçim çalışması için geldiği Dilovası'nda vatandaşlarla bir araya geldi

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Dilovası'nda Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve eski Belediye Başkanı Halit Yaşar ile birlikte Diliskelesi Mahallesi'nde ev, esnaf ve dernek ziyaretleri yaparak Şayir'e destek istedi. Işık ve beraberindeki heyet, gündüz esnaf ziyaretlerinde bulundu; akşam ise Diliskelesi Mahallesi'nde bulunan seçim büroları ve Dilovası Bitlisliler Derneğini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. HİZMETLER DEVAM EDECEK Dilovası Bitlisliler Derneği ziyaretinde açılış konuşması yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Dilovası son 10 yılda çok ciddi hizmetler aldı. Cemil Yaman'la başlayan hizmet serüveni Ali Toltar'la devam ederken şimdi de sizlerin yakından tanıdığı yardımsever, halkımızın her zaman iyi ve kötü gününde yanında olan Hamza Şayir kardeşimiz adayımızdır. İnşallah sizlerin desteği ile Dilovası kaldığı yerden hizmetlerine devam edecektir“ dedi. BAYRAĞI DAHA YUKARI TAŞIYACAK Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "2014 yerel seçimlerinde sizlerin verdiği destek ile 5 yıldır ilçemize ve sizlere hizmet etmek için çalıştık. İyi günde kötü günde hep birlikte olduk. Zaman zaman ülke gündeminden kaynaklı sıkıntılı günleri birlikte yaşadık. Ancak hep bir ve beraber olduk. Sizden yaklaşan yerel seçimlerinde de birlik ve beraberliğinizi aynı şekilde adayımız Hamza Şayir kardeşimize göstermenizi ve ona sahip çıkmanızı istiyorum” dedi. ESKİDEN KARANLIK BİR İLÇEYDİ Fikri Işık da konuşmasında, “AK Parti iktidarı ile birlikte ilçe statüsüne kavuşturulan Dilovası, AK Parti ile güzel hizmetler almaya başladı. Malum Dilovası'nın eski günlerini hepimiz biliyoruz. Çok ciddi sorunları olan bir ilçeydi. Karanlık bir ilçeydi. Ancak şimdi büyük sorunları hemen hemen ortadan kaldırılmış alt yapıdan üstyapıya birçok sorunu çözülmüş. Eğitimde sağlıkta önemli yatırımlar almış bir ilçe oldu. Tabi bu yatırımlar yetmiyor. Dilovası daha çok hizmet istiyor. İnşallah önümüzdeki 5 yılda da Dilovası'nın geri kalan hizmetleri tamamlanmış olacak ve daha güzel bir ilçe konumuna kavuşacaktır. Biz bu hizmetlerin daha fazlası için sizlerin bir kez daha desteğini istiyoruz. SADECE YEREL SEÇİM DEĞİL Bu seçim sadece bir yerel seçim değildir. Ülkemizin karanlık yarınlarını isteyenlerinin ellerini ovuştura karşı bir seçimdir. Türkiye'nin kalkınmasını istemeyenler hükümetimize yerel seçimle darbe vurmak ve Türkiye'mizi yine karanlık yarınlara itmek istiyorlar. Onun için bu seçim bizler için, geleceğin Türkiye'si için, geleceğin Dilovası için çok önemlidir. Biz geçmişte olduğu gibi 31 Mart'ta da AK Parti'ye adayımız Hamza Şayir'e destek olacağınıza inanıyoruz“ dedi.  
AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında seçim çalışması için geldiği Dilovası'nda vatandaşlarla bir araya geldi

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Dilovası'nda Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve eski Belediye Başkanı Halit Yaşar ile birlikte Diliskelesi Mahallesi'nde ev, esnaf ve dernek ziyaretleri yaparak Şayir'e destek istedi. Işık ve beraberindeki heyet, gündüz esnaf ziyaretlerinde bulundu; akşam ise Diliskelesi Mahallesi'nde bulunan seçim büroları ve Dilovası Bitlisliler Derneğini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Dilovası Bitlisliler Derneği ziyaretinde açılış konuşması yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Dilovası son 10 yılda çok ciddi hizmetler aldı. Cemil Yaman'la başlayan hizmet serüveni Ali Toltar'la devam ederken şimdi de sizlerin yakından tanıdığı yardımsever, halkımızın her zaman iyi ve kötü gününde yanında olan Hamza Şayir kardeşimiz adayımızdır. İnşallah sizlerin desteği ile Dilovası kaldığı yerden hizmetlerine devam edecektir“ dedi.

BAYRAĞI DAHA YUKARI TAŞIYACAK

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "2014 yerel seçimlerinde sizlerin verdiği destek ile 5 yıldır ilçemize ve sizlere hizmet etmek için çalıştık. İyi günde kötü günde hep birlikte olduk. Zaman zaman ülke gündeminden kaynaklı sıkıntılı günleri birlikte yaşadık. Ancak hep bir ve beraber olduk. Sizden yaklaşan yerel seçimlerinde de birlik ve beraberliğinizi aynı şekilde adayımız Hamza Şayir kardeşimize göstermenizi ve ona sahip çıkmanızı istiyorum” dedi.

ESKİDEN KARANLIK BİR İLÇEYDİ

Fikri Işık da konuşmasında, “AK Parti iktidarı ile birlikte ilçe statüsüne kavuşturulan Dilovası, AK Parti ile güzel hizmetler almaya başladı. Malum Dilovası'nın eski günlerini hepimiz biliyoruz. Çok ciddi sorunları olan bir ilçeydi. Karanlık bir ilçeydi. Ancak şimdi büyük sorunları hemen hemen ortadan kaldırılmış alt yapıdan üstyapıya birçok sorunu çözülmüş. Eğitimde sağlıkta önemli yatırımlar almış bir ilçe oldu. Tabi bu yatırımlar yetmiyor. Dilovası daha çok hizmet istiyor. İnşallah önümüzdeki 5 yılda da Dilovası'nın geri kalan hizmetleri tamamlanmış olacak ve daha güzel bir ilçe konumuna kavuşacaktır. Biz bu hizmetlerin daha fazlası için sizlerin bir kez daha desteğini istiyoruz.

SADECE YEREL SEÇİM DEĞİL

Bu seçim sadece bir yerel seçim değildir. Ülkemizin karanlık yarınlarını isteyenlerinin ellerini ovuştura karşı bir seçimdir. Türkiye'nin kalkınmasını istemeyenler hükümetimize yerel seçimle darbe vurmak ve Türkiye'mizi yine karanlık yarınlara itmek istiyorlar. Onun için bu seçim bizler için, geleceğin Türkiye'si için, geleceğin Dilovası için çok önemlidir. Biz geçmişte olduğu gibi 31 Mart'ta da AK Parti'ye adayımız Hamza Şayir'e destek olacağınıza inanıyoruz“ dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.