Işık, Fatih’i inceledi!

Gebze 18.09.2018 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Işık, Fatih’i inceledi!

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve eski başbakan yardımcısı Fikri Işık, yapımı yılan hikayesine dönen ve geçtiğimiz aylarda taşınma işlemi tamamlanan Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

 Eksiklikleri takibe alan Işık, merkezi Hükümetle gerekli çalışmaların yapılacağını vurguladı. Hafta sonu Gebze’de çeşitli temaslarda bulunan Eski Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, beraberinde AK Parti İl ve İlçe yöneticilerinin bulunduğu heyetle birlikte Gebze Fatih Devlet Hastanesini ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu. Işık’a ziyarette Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant ve hastane yönetim ekibi de eşlik etti. HASTANE IŞIK’IN TAKİBİNDE İl Sağlık Müdürü Ergüney ve Başhekim Nalbant, Milletvekili Fikri Işık'a hastanede gerçekleştirilen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili önemli bilgiler aktardı. Geçtiğimiz aylarda yeni binaya taşınma işlemi yapılan hastanede ki eksiklikler hakkında bilgi alan Işık, yerel yönetimler ve merkezi hükümet olarak yapılması gerekenleri üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi. yeni bir hastane olması nedeniyle eksikliklerin olabileceğini ifade eden Işık, bunların da giderileceğini ifade etti. Gebze’nin modern bir hastaneye kavuştuğunu ifade eden Işık, yakın zamanda otopark ve çevre düzenlemelerinin de bitirileceğini söyledi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve eski başbakan yardımcısı Fikri Işık, yapımı yılan hikayesine dönen ve geçtiğimiz aylarda taşınma işlemi tamamlanan Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

 Eksiklikleri takibe alan Işık, merkezi Hükümetle gerekli çalışmaların yapılacağını vurguladı.

Hafta sonu Gebze’de çeşitli temaslarda bulunan Eski Başbakan Yardımcısı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, beraberinde AK Parti İl ve İlçe yöneticilerinin bulunduğu heyetle birlikte Gebze Fatih Devlet Hastanesini ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu. Işık’a ziyarette Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant ve hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

HASTANE IŞIK’IN TAKİBİNDE

İl Sağlık Müdürü Ergüney ve Başhekim Nalbant, Milletvekili Fikri Işık'a hastanede gerçekleştirilen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili önemli bilgiler aktardı. Geçtiğimiz aylarda yeni binaya taşınma işlemi yapılan hastanede ki eksiklikler hakkında bilgi alan Işık, yerel yönetimler ve merkezi hükümet olarak yapılması gerekenleri üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi. yeni bir hastane olması nedeniyle eksikliklerin olabileceğini ifade eden Işık, bunların da giderileceğini ifade etti. Gebze’nin modern bir hastaneye kavuştuğunu ifade eden Işık, yakın zamanda otopark ve çevre düzenlemelerinin de bitirileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.