Işık, “Görev bilincimiz hedefimizi belirliyor”

Siyaset 02.12.2019 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Işık, “Görev bilincimiz hedefimizi belirliyor”

AK Parti’de 5 ilçe 271 mahallede aynı anda gerçekleşen delege seçimi nedeniyle önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da eşi Nigar Işık Hanımla birlikte oy kullandı. AK Parti’de 5 ilçede delege seçimleri yapıldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da yoğun katılımın olduğu seçimlerde oyunu Başiskele’de kullandı. Oy verme işlemi sırasında konuşan Işık, AK Parti’nin yalnızca seçime bir-iki ay kala çalışan bir parti olmadığını belirterek, “Pazar günü 7. Olağan Büyük Kongremizin başlangıcı sürecinde delege seçimi olan bütün ilçelerimizde ve mahallelerinde yoğun bir hareketlilik var. Seçim dönemi dışında da üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız görev bilinci ile delege seçimlerine katılım sağlıyorlar. AK Parti, bu disiplin ve aidiyet duygusu nedeniyle kendine 2023, 2053 ve 2071 hedefleri belirleyebiliyor. Bugün sıcak evini bırakıp sandığa koşarak kullanan tüm üye ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.  

AK Parti’de 5 ilçe 271 mahallede aynı anda gerçekleşen delege seçimi nedeniyle önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da eşi Nigar Işık Hanımla birlikte oy kullandı.

AK Parti’de 5 ilçede delege seçimleri yapıldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da yoğun katılımın olduğu seçimlerde oyunu Başiskele’de kullandı. Oy verme işlemi sırasında konuşan Işık, AK Parti’nin yalnızca seçime bir-iki ay kala çalışan bir parti olmadığını belirterek, “Pazar günü 7. Olağan Büyük Kongremizin başlangıcı sürecinde delege seçimi olan bütün ilçelerimizde ve mahallelerinde yoğun bir hareketlilik var. Seçim dönemi dışında da üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız görev bilinci ile delege seçimlerine katılım sağlıyorlar. AK Parti, bu disiplin ve aidiyet duygusu nedeniyle kendine 2023, 2053 ve 2071 hedefleri belirleyebiliyor. Bugün sıcak evini bırakıp sandığa koşarak kullanan tüm üye ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.