Işık, ilk resmi ziyaretini Kocaeli'ne yaptı

Kocaeli 28.07.2017 - 00:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Işık, ilk resmi ziyaretini Kocaeli'ne yaptı

Başbakan Yardımcısı Işık, ilk resmi ziyaretini Kocaeli Valiliği'ne yaptı

Başbakan Yardımcılığı'na atanan Fikri Işık,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret ederek ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan Başbakan Yardımcılığı'na atanan Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaretinde AK Parti  Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan eşlik etti. Vali Hüseyin Aksoy, şeref defterinin imzalanmasının ardından Işık'ı makamında konuk etti. IŞIK’TAN İLK RESMİ ZİYARET VALİLİĞE Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ülkenin büyümesi, gelişmesi, kalkınması için çalışacaklarını belirterek, şöyle dedi: "Milli Savunma Bakanlığı'ndan Başbakan Yardımcılığı görevine atandım. 14 ay; 420 gün Milli Savunma Bakanlığı görevini yürüttük ve başbakan yardımcılığı görevine atandık. Görev alanlarımız Pazartesi günü belli oldu. Ve yeni sorumlu olduğumuz alanlarda çalışmaya başladık. Ben aynı zamanda Kocaeli milletvekiliyim. Çok sık geldiğim ve sorunlarını da en yakından takip ettiğim ve çalıştığım bir yer olduğu için ilk resmi ziyareti vilayetimize yapmayı tercih ettim. Kısa bir süre önce vali beye 'Hoş geldin' ziyareti yapmıştık. Şimdi de başbakan yardımcısı olarak bir resmi ziyaret yapmayı "arzu ettik." dedi. “YOĞUN ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ” Bundan sonra görevine başbakan yardımcısı olarak devam edeceğini söyleyen Fikri Işık konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bundan sonra görevimize başbakan yardımcısı olarak devam edeceğiz. Görev alanlarımız belirlendi. Yeni bir takım görevler de sayın başbakanımız tarafından tebliğ edildi. Bundan sonra yoğun bir şekilde görev süremiz bitene kadar Allah nasip ederse hem ülkemiz için hem de şehrimiz için çalışacağız. Bir taraftan ülkemizin büyümesi, gelişmesi, kalkınması, huzuru refahı, esenliği için çalışırken diğer taraftan da şehrimizin geleceğe hazırlanması için mevcut sorunların çözümü, Kocaeli'nin takibi ve yeni çalışmaların yapılması için de bütün milletvekili arkadaşlarımızla, valimizle, büyükşehir belediye başkanımızla, bütün belediye başkanlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle ve teşkilatımızla şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Görev süremiz bitene kadar yine aynı tempoyla, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."
Başbakan Yardımcısı Işık, ilk resmi ziyaretini Kocaeli Valiliği'ne yaptı

Başbakan Yardımcılığı'na atanan Fikri Işık,  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret ederek ilk resmi ziyaretini gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan Başbakan Yardımcılığı'na atanan Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaretinde AK Parti  Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan eşlik etti. Vali Hüseyin Aksoy, şeref defterinin imzalanmasının ardından Işık'ı makamında konuk etti.

IŞIK’TAN İLK RESMİ ZİYARET VALİLİĞE

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ülkenin büyümesi, gelişmesi, kalkınması için çalışacaklarını belirterek, şöyle dedi: "Milli Savunma Bakanlığı'ndan Başbakan Yardımcılığı görevine atandım. 14 ay; 420 gün Milli Savunma Bakanlığı görevini yürüttük ve başbakan yardımcılığı görevine atandık. Görev alanlarımız Pazartesi günü belli oldu. Ve yeni sorumlu olduğumuz alanlarda çalışmaya başladık. Ben aynı zamanda Kocaeli milletvekiliyim. Çok sık geldiğim ve sorunlarını da en yakından takip ettiğim ve çalıştığım bir yer olduğu için ilk resmi ziyareti vilayetimize yapmayı tercih ettim. Kısa bir süre önce vali beye 'Hoş geldin' ziyareti yapmıştık. Şimdi de başbakan yardımcısı olarak bir resmi ziyaret yapmayı "arzu ettik." dedi.

“YOĞUN ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ”

Bundan sonra görevine başbakan yardımcısı olarak devam edeceğini söyleyen Fikri Işık konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bundan sonra görevimize başbakan yardımcısı olarak devam edeceğiz. Görev alanlarımız belirlendi. Yeni bir takım görevler de sayın başbakanımız tarafından tebliğ edildi. Bundan sonra yoğun bir şekilde görev süremiz bitene kadar Allah nasip ederse hem ülkemiz için hem de şehrimiz için çalışacağız. Bir taraftan ülkemizin büyümesi, gelişmesi, kalkınması, huzuru refahı, esenliği için çalışırken diğer taraftan da şehrimizin geleceğe hazırlanması için mevcut sorunların çözümü, Kocaeli'nin takibi ve yeni çalışmaların yapılması için de bütün milletvekili arkadaşlarımızla, valimizle, büyükşehir belediye başkanımızla, bütün belediye başkanlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle ve teşkilatımızla şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Görev süremiz bitene kadar yine aynı tempoyla, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.