19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Işık'ın Eski Danışmanı Erzurum valisi oldu

Kocaeli 27.10.2018 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Işık'ın Eski Danışmanı Erzurum valisi oldu

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla 20 ile yeni valiler atandı, 18 ile başka illerden, bir ile de merkez valiliğinden atama yapıldı. Milletvekili Fikri Işık’ın bir süre danışmanlığını yapan Okay Memiş Erzurum Valisi oldu.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla 39 ilin valisi değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan kararlara göre, 9'u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları gerçekleştirildi. Diğer 18 ilden 17'sine başka illerden valiler atandı, birine ise merkez valiliği görevinden atama yapıldı. Valisi değişen 39 ilden 13'ü büyükşehir statüsündekilerden oluşuyor. Ayrıca, 21 ilin valileri Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirildi. Okay Memiş, Erzurum Valisi oldu Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yerinde kalırken Kocaeli eski Valileri Ercan Topaca ve Erdal Ata mülkiye müfettişi oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin eski genel sekreter yardımcıları olan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ise bu kararnamede yerlerini korudu. Milletvekili Fikri Işık’ın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı döneminde danışmanlığını yapan ve o dönem kaymakam olan Okay Memiş bir süre sonra Fikri Işık’ın da memleketi olan Gümüşhane’ye vali olarak atanmıştı. Okay Memiş yeni kararname ile Erzurum’a atanarak Erzurum Valisi oldu.  
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla 20 ile yeni valiler atandı, 18 ile başka illerden, bir ile de merkez valiliğinden atama yapıldı. Milletvekili Fikri Işık’ın bir süre danışmanlığını yapan Okay Memiş Erzurum Valisi oldu.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarıyla 39 ilin valisi değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan kararlara göre, 9'u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları gerçekleştirildi. Diğer 18 ilden 17'sine başka illerden valiler atandı, birine ise merkez valiliği görevinden atama yapıldı. Valisi değişen 39 ilden 13'ü büyükşehir statüsündekilerden oluşuyor. Ayrıca, 21 ilin valileri Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirildi.

Okay Memiş, Erzurum Valisi oldu

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yerinde kalırken Kocaeli eski Valileri Ercan Topaca ve Erdal Ata mülkiye müfettişi oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin eski genel sekreter yardımcıları olan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ise bu kararnamede yerlerini korudu. Milletvekili Fikri Işık’ın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı döneminde danışmanlığını yapan ve o dönem kaymakam olan Okay Memiş bir süre sonra Fikri Işık’ın da memleketi olan Gümüşhane’ye vali olarak atanmıştı. Okay Memiş yeni kararname ile Erzurum’a atanarak Erzurum Valisi oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.