Işık'ın Mesajı Kime?

Darıca 28.07.2018 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Işık'ın Mesajı Kime?

Darıca CHP İlçe Başkanvekili Kadir Işık sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Işık son paylaşımında yine mesaj dolu cümlelere yer verdi. Kadir Işık paylaşımında, " ÖLECEĞİNİ BİLE BİLE YAŞAYAN TEK CANLI İNSAN....! SONUN BUDUR ÖLÜM....! Güzelliğin, yakışıklılığın, zenginliğin, kibrin, malın mülkün, makamın mevkin nerede?Yeryüzünde kasıntı bir şekilde gezen, küçük dağları ben yarattım egosuna sahip olan, insanları küçücük beyniyle aşağılamaya çalışan, hayatı statü ve dünyada kazanacağı geçici başarılara odaklayan her o kibirlinin sonu budur....! Paranın satın aldığı insanların sonu budur....!Mevkiye gelmek için karakterini satan, çevresini ezen, zulme uğrayan insanların üzerine basarak bir şeyler elde etmeye çalışanların sonu budur....! Güzelliğiyle, hayatı boyunca makyaj/süse adanan, cildi kurumasın diye her gün özenle kremlenip yumuşatılan bedenin sonu budur....! Hayatını fitness salonlarında ayna karşısında kaslarına bakarak geçiren, tek hedefi vücut büyütüp bununla Instagrama fotoğraf atan kişilerin de sonu budur....! Çalışın, başarılı olun, insanlığa fayda verin ama hayatı büyütmeyin. Kendinizi büyütmeyin. Zira elimizde yaptığımız erdemlerden ve amellerden başka bir şey  Kalmayacak....! " sözlerine yer verdi.
Darıca CHP İlçe Başkanvekili Kadir Işık sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Işık son paylaşımında yine mesaj dolu cümlelere yer verdi. Kadir Işık paylaşımında, "

ÖLECEĞİNİ BİLE BİLE YAŞAYAN TEK CANLI İNSAN....!
SONUN BUDUR ÖLÜM....!

Güzelliğin, yakışıklılığın, zenginliğin, kibrin, malın mülkün, makamın mevkin nerede?Yeryüzünde kasıntı bir şekilde gezen, küçük dağları ben yarattım egosuna sahip olan, insanları küçücük beyniyle aşağılamaya çalışan, hayatı statü ve dünyada kazanacağı geçici başarılara odaklayan her o kibirlinin sonu budur....!
Paranın satın aldığı insanların sonu budur....!Mevkiye gelmek için karakterini satan, çevresini ezen, zulme uğrayan insanların üzerine basarak bir şeyler elde etmeye çalışanların sonu budur....!
Güzelliğiyle, hayatı boyunca makyaj/süse adanan, cildi kurumasın diye her gün özenle kremlenip yumuşatılan bedenin sonu budur....!
Hayatını fitness salonlarında ayna karşısında kaslarına bakarak geçiren, tek hedefi vücut büyütüp bununla Instagrama fotoğraf atan kişilerin de sonu budur....!
Çalışın, başarılı olun, insanlığa fayda verin ama hayatı büyütmeyin. Kendinizi büyütmeyin. Zira elimizde yaptığımız erdemlerden ve amellerden başka bir şey 
Kalmayacak....! " sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.