19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Işık listeye giremeyenleri teselli etti

Kocaeli 02.06.2018 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Işık listeye giremeyenleri teselli etti

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 27. Dönem Milletvekili listesine giremeyen aday adaylarıyla sahurda bir araya geldi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 13 kişilik milletvekili aday listesine giremeyen parti mensubu aday adaylarıyla Sekapark Otel’de sahurda bir araya geldi. AKP İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy dışında; Halit Çokan, Emre Kahraman, Hasan Soba, Erkan Aksoy, Şemsettin Ceyhan, Emel Ceylan Balcıoğlu, Zeki Aygün, Mehtap Yılmazel, Hamdiye Kokoş, Mahmut Civelek, Şahin Talus ve Yahya Coşkun katıldı. BİRLİK VE BERABERLİK Sohbet havasında gerçekleşen buluşma öncesinde birlik ve beraberlik fotoğrafı verilirken, yapılacak çalışmalar hakkında da durum değerlendirilmesi yapıldı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Bu bir hizmet yarışı. Bizim davamız haktır, sevdamız millettir. O yüzden bizde bu davaya küslük asla olmaz” mesajı verdi  
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 27. Dönem Milletvekili listesine giremeyen aday adaylarıyla sahurda bir araya geldi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 13 kişilik milletvekili aday listesine giremeyen parti mensubu aday adaylarıyla Sekapark Otel’de sahurda bir araya geldi. AKP İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy dışında; Halit Çokan, Emre Kahraman, Hasan Soba, Erkan Aksoy, Şemsettin Ceyhan, Emel Ceylan Balcıoğlu, Zeki Aygün, Mehtap Yılmazel, Hamdiye Kokoş, Mahmut Civelek, Şahin Talus ve Yahya Coşkun katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK

Sohbet havasında gerçekleşen buluşma öncesinde birlik ve beraberlik fotoğrafı verilirken, yapılacak çalışmalar hakkında da durum değerlendirilmesi yapıldı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Bu bir hizmet yarışı. Bizim davamız haktır, sevdamız millettir. O yüzden bizde bu davaya küslük asla olmaz” mesajı verdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.