19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Işık'tan Endişe Verici Sözler

Darıca 02.05.2018 - 19:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Işık'tan Endişe Verici Sözler

Darıca CHP İlçe Başkanvekili Kadir Işık sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişeye düşürdü.

Yakup Törk başkanlığında ki Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nın  birinci yönetim döneminde partinin en hareketli, en başarılı ve en etkili ismi olan Kadir Işık, Törk'ün ikinci döneminde varlığı yokluğu hissedilmiyor. Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nın lk dönemde en sorumlu ismi olarak nerdeyse partiyi sabah açıp akşam kapatan  bir etki içindeyken bu dönemde hem de başkanvekili kimliği ile tüm çalışmalardan uzak kalmasına anlam verilemiyor. Partide Törk'ten sonra ikinci isim olan Kadir Işık'ın gelecekte ismi ilçe başkanlığında geçerken bir anda parti çalışmalarından kopması ve uzaklaşmasına "İş hayatımda yoğun bir dönemden geçiyorum. Bu yoğunluk nedeniyle siyasi çalışmalardan biraz uzak kaldım." açıklaması yapan Işık, siyasetin en durgun dönemlerinde önemli bir hareketlilik sergilerken erken seçim sürecinin başladığı ve siyasi arenanın hız kazandığı bu dönemde parti çalışmalarından uzak kalmasına çeşitli yorumlar getiriliyor. Tüm bu gelişmelerin üzerine Kadir Işık'ın sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı bir paylaşım ise onun Darıca CHP İlçe Başkanlığı ile ilişkilerini ve duygularını özetler derecede. "SOL yanım acıyor..." diyerek başladığı paylaşımın devamı şöyle... SOL YANIM ACIYOR....! Sol yanım içim acıyor. Nereye sürüklendiğimi bilmeyen yaprak gibiyim. Acılarım yüreğimde saklı. Hayat artık bana ağır geliyorsun Çektiklerimin bedeli bende kalsın Öyle yorgunum ki sorma gitsin Sonsuz bir uykuya gözlerimi kapamak, Uyanmamak üzere uyumak istiyorum. SOL yanim sızlıyor içim çok acıyor benim....!    
Darıca CHP İlçe Başkanvekili Kadir Işık sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişeye düşürdü.

Yakup Törk başkanlığında ki Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nın  birinci yönetim döneminde partinin en hareketli, en başarılı ve en etkili ismi olan Kadir Işık, Törk'ün ikinci döneminde varlığı yokluğu hissedilmiyor. Darıca CHP İlçe Başkanlığı'nın lk dönemde en sorumlu ismi olarak nerdeyse partiyi sabah açıp akşam kapatan  bir etki içindeyken bu dönemde hem de başkanvekili kimliği ile tüm çalışmalardan uzak kalmasına anlam verilemiyor. Partide Törk'ten sonra ikinci isim olan Kadir Işık'ın gelecekte ismi ilçe başkanlığında geçerken bir anda parti çalışmalarından kopması ve uzaklaşmasına "İş hayatımda yoğun bir dönemden geçiyorum. Bu yoğunluk nedeniyle siyasi çalışmalardan biraz uzak kaldım." açıklaması yapan Işık, siyasetin en durgun dönemlerinde önemli bir hareketlilik sergilerken erken seçim sürecinin başladığı ve siyasi arenanın hız kazandığı bu dönemde parti çalışmalarından uzak kalmasına çeşitli yorumlar getiriliyor. Tüm bu gelişmelerin üzerine Kadir Işık'ın sosyal medya kişisel sayfasından yaptığı bir paylaşım ise onun Darıca CHP İlçe Başkanlığı ile ilişkilerini ve duygularını özetler derecede.

"SOL yanım acıyor..." diyerek başladığı paylaşımın devamı şöyle...

SOL YANIM ACIYOR....!
Sol yanım içim acıyor.
Nereye sürüklendiğimi bilmeyen yaprak gibiyim.
Acılarım yüreğimde saklı.
Hayat artık bana ağır geliyorsun
Çektiklerimin bedeli bende kalsın
Öyle yorgunum ki sorma gitsin
Sonsuz bir uykuya gözlerimi kapamak,
Uyanmamak üzere uyumak istiyorum.
SOL yanim sızlıyor içim çok acıyor benim....!

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.