19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Işık'tan Höbek'e ziyaret

Gebze 21.10.2017 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Işık'tan Höbek'e ziyaret

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, hafta sonu Gebze’ye gelerek il başkanlığı yaptığı dönemde yönetiminde yer alan Özel Gebze Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr.Hakan Höbek'i hastanede ziyaret etti. CUMA gününü Gebze'ye ayıran Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Gebze Belediyesi'nin devam eden projelerini yerinde inceledi. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba'nın da eşlik ettiği Fikri Işık, proje inceleme gezisinden sonra partinin Gebze'deki önemli isimlerini ziyaret etti. Başbakan Yardımcısı'nın ilk durağı ise Merkez Hastanesi Başhekimi ve Kocaeli Milletvekili aday adayı Merkez Hasnatesi Baş Hekimi Dr.Hakan Höbek oldu. Fikri Işık, il başkanlığı yaptığı dönemde yönetiminde il başkan yardımcısı olarak görev alan Hakan Höbek'i hastanede ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Fikri lşık bir saati bulan ziyaret sonrasında kendisine  başarılar diledi. Höbek de ziyaretinden dolayı Fikri Işık'a teşekkürlerini sundu.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, hafta sonu Gebze’ye gelerek il başkanlığı yaptığı dönemde yönetiminde yer alan Özel Gebze Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr.Hakan Höbek'i hastanede ziyaret etti.

CUMA gününü Gebze'ye ayıran Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Gebze Belediyesi'nin devam eden projelerini yerinde inceledi. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba'nın da eşlik ettiği Fikri Işık, proje inceleme gezisinden sonra partinin Gebze'deki önemli isimlerini ziyaret etti. Başbakan Yardımcısı'nın ilk durağı ise Merkez Hastanesi Başhekimi ve Kocaeli Milletvekili aday adayı Merkez Hasnatesi Baş Hekimi Dr.Hakan Höbek oldu. Fikri Işık, il başkanlığı yaptığı dönemde yönetiminde il başkan yardımcısı olarak görev alan Hakan Höbek'i hastanede ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Fikri lşık bir saati bulan ziyaret sonrasında kendisine  başarılar diledi. Höbek de ziyaretinden dolayı Fikri Işık'a teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.