Işık ve Bıyık, Derneklere Misafir Oldu

Darıca 11.03.2019 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Işık ve Bıyık, Derneklere Misafir Oldu

Cumhur İttifakı Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına olukça yoğun bir tempoda devam ediyor. Bıyık, Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’la birlikte sırasıyla Karadenizliler, Samsunlular ve Erzurum İspirliler Derneklerine konuk olarak projelerini anlattı.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Temposunu iyice arttıran Bıyık, Pazar günü 3 ayrı derneğe konuk oldu. Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da yer aldığı dernek ziyaretlerinde sırasıyla Karadenizliler, Samsunlular ve Erzurum İspirliler Derneklerine konuk olan Bıyık, projelerini anlatıp destek istedi. BIYIK: “DARICA’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ” Sivil toplum kuruluşlarını önemsediğini ifade eden Cumhur İttifakı Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “9 yıl ilçe başkanlığım boyunca derneklerimizle sürekli iç içe olduk. Belediye başkanı olduktan sonra da yine sizlerle birlikte olacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızı her zaman önemseyeceğiz. Darıca’yı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sizlerin görüşleri bizim için önemli. Toplumun bütün kesimleriyle istişare halinde olarak ortak akıl çerçevesinde hareket edeceğiz” diye konuştu. IŞIK: “MUZAFFER BIYIK’A GÜVENİYORUZ” Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da yaptığı konuşmada Darıcalılardan Muzaffer Bıyık için destek isteyerek şöyle konuştu: “Muzaffer Bıyık için gönül rahatlığıyla oy isteyebiliyoruz. Çünkü Muzaffer Bıyık’a güveniyoruz. Hem bizi hem sizi mahcup etmeyecektir. Dürüstlüğüne ve çalışkanlığına güveniyoruz. 9 yıl ilçe başkanlığımızı başarıyla yaptı. Belediye başkanlığında da oldukça başarılı olacaktır” dedi.
Cumhur İttifakı Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına olukça yoğun bir tempoda devam ediyor. Bıyık, Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’la birlikte sırasıyla Karadenizliler, Samsunlular ve Erzurum İspirliler Derneklerine konuk olarak projelerini anlattı.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Temposunu iyice arttıran Bıyık, Pazar günü 3 ayrı derneğe konuk oldu. Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da yer aldığı dernek ziyaretlerinde sırasıyla Karadenizliler, Samsunlular ve Erzurum İspirliler Derneklerine konuk olan Bıyık, projelerini anlatıp destek istedi.

BIYIK: “DARICA’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Sivil toplum kuruluşlarını önemsediğini ifade eden Cumhur İttifakı Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “9 yıl ilçe başkanlığım boyunca derneklerimizle sürekli iç içe olduk. Belediye başkanı olduktan sonra da yine sizlerle birlikte olacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızı her zaman önemseyeceğiz. Darıca’yı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sizlerin görüşleri bizim için önemli. Toplumun bütün kesimleriyle istişare halinde olarak ortak akıl çerçevesinde hareket edeceğiz” diye konuştu.

IŞIK: “MUZAFFER BIYIK’A GÜVENİYORUZ”

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da yaptığı konuşmada Darıcalılardan Muzaffer Bıyık için destek isteyerek şöyle konuştu: “Muzaffer Bıyık için gönül rahatlığıyla oy isteyebiliyoruz. Çünkü Muzaffer Bıyık’a güveniyoruz. Hem bizi hem sizi mahcup etmeyecektir. Dürüstlüğüne ve çalışkanlığına güveniyoruz. 9 yıl ilçe başkanlığımızı başarıyla yaptı. Belediye başkanlığında da oldukça başarılı olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.