19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Işık, zırhlı araçları denedi

Kocaeli 25.02.2017 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Işık, zırhlı araçları denedi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, savunma sanayisi alanında zırhlı araç üretimi yapan BMC ve Katmerciler firmalarını gezdi, zırhlı araçları inceleyerek test sürüşü yaptı.

  ARAÇLARI DENEDİ Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, önceki gün İzmir’e yaptığı ziyaretler kapsamında savunma sanayisinde araç üreten BMC ve Katmerciler fabrikalarını da ziyaret etti. BMC fabrikasını gezen Bakan Işık, firma yetkilileriyle basına kapalı olarak kısa bir süre toplantı da yaptı. Çalışmalar hakkında bilgi aldığı öğrenilen Bakan Işık, toplantı sonrasında ise BMC ortaklarından Talip Öztürk ile bir araya geldi. Bakan Işık ve Öztürk, birbirlerine hediye verdi. Fabrikada üretilen araçları da inceleyen Bakan Işık, BMC’nin yönetim kurulu üyesi Yasin Öztürk’ten savunma sanayi alanında üretilen araçlar hakkında bilgi aldı. Işık, son olarak ise, zırhlı araçlar Kirpi ve Amazon’u inceleyerek test sürüşü yaptı. Katmerciler firmasını da gezen Bakan Işık, burada üretilen zırhlı araçlar hakkında bilgi aldı.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, savunma sanayisi alanında zırhlı araç üretimi yapan BMC ve Katmerciler firmalarını gezdi, zırhlı araçları inceleyerek test sürüşü yaptı.




 

ARAÇLARI DENEDİ
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, önceki gün İzmir’e yaptığı ziyaretler kapsamında savunma sanayisinde araç üreten BMC ve Katmerciler fabrikalarını da ziyaret etti. BMC fabrikasını gezen Bakan Işık, firma yetkilileriyle basına kapalı olarak kısa bir süre toplantı da yaptı. Çalışmalar hakkında bilgi aldığı öğrenilen Bakan Işık, toplantı sonrasında ise BMC ortaklarından Talip Öztürk ile bir araya geldi. Bakan Işık ve Öztürk, birbirlerine hediye verdi. Fabrikada üretilen araçları da inceleyen Bakan Işık, BMC’nin yönetim kurulu üyesi Yasin Öztürk’ten savunma sanayi alanında üretilen araçlar hakkında bilgi aldı. Işık, son olarak ise, zırhlı araçlar Kirpi ve Amazon’u inceleyerek test sürüşü yaptı. Katmerciler firmasını da gezen Bakan Işık, burada üretilen zırhlı araçlar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.