19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

A takım lige katılmayacak!

Spor 17.08.2018 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

A takım lige katılmayacak!

BAŞKAN DEMİRBAŞ MERAK EDİLEN SORULARI CEVAPLADI

Günlerdir beklenen soru cevap buldu. Sultan Orhanspor Başkanı Murat Nuri Demirbaş basının karşısına geçti ve merak edilenleri anlattı. Kendisini ‘kupa kazanmadıysam başarısızım’ diye tanımlayan Demirbaş Sultan Orhanspor Tesislerinin ise Gebze Müftülüğüne bağışlandığını kaydetti. Demirbaş, “Bazı yerlerde denildiği gibi tesisleri Gebze Belediyesi’ne vereceğimiz, Gebzespor ile görüştüğümüz durumu gündeme bile gelmedi. Bir iki düşüncemiz vardı, Yeşilay Şubesi de alternatifti ama bunda karar kıldık” dedi.  ALT YAPIYA ODAKLANACAĞIZ  Ciddi paralar harcadıklarını ve artık futbol ekonomisinin bunu kaldırmadığını kaydeden Murat Nuri Demirbaş, “A takımımız bu sezon lige katılmayacak, alt yapıda boy göstereceğiz, çok iyi hazırlanacağız, alt yapıda önemli potansiyel var bunu ortaya çıkarmamız lazım, ülke futbolunun durumu ortada, alt yapı her geçen gün önem kazanıyor” derken Sultan Orhanspor’un 40 Bin TL borcu var, başka da yok, kimsenin parası bizde kalmaz” dedi.  SEVAP KAZANACAĞIZ  Gerçekleştirilen toplantıya Sultan Orhanspor’un önemli isimleri Fuat Ayar, Dursun Güney ve Faruk Ayar da katılırken Başkan Murat Nuri Demirbaş, ekonomik olarak zorda olduğumuz gibi şeyler doğru değil, ülkede herkesin zaman zaman zorluğu oluyor, biz A takıma ciddi bütçe harcadık ama başarılı olamadık, alt yapıda pırıl pırıl gençlere yatırım yapar hem de sevap kazanırız, tesislerimiz bundan böyle Gebze Müftülüğünde olacak, burada değerli nesiller, çocuklar yetiştirecekler, hayırlı olacağına inanıyorum” dedi.
BAŞKAN DEMİRBAŞ MERAK EDİLEN SORULARI CEVAPLADI

Günlerdir beklenen soru cevap buldu. Sultan Orhanspor Başkanı Murat Nuri Demirbaş basının karşısına geçti ve merak edilenleri anlattı. Kendisini ‘kupa kazanmadıysam başarısızım’ diye tanımlayan Demirbaş Sultan Orhanspor Tesislerinin ise Gebze Müftülüğüne bağışlandığını kaydetti. Demirbaş, “Bazı yerlerde denildiği gibi tesisleri Gebze Belediyesi’ne vereceğimiz, Gebzespor ile görüştüğümüz durumu gündeme bile gelmedi. Bir iki düşüncemiz vardı, Yeşilay Şubesi de alternatifti ama bunda karar kıldık” dedi. 

ALT YAPIYA ODAKLANACAĞIZ 

Ciddi paralar harcadıklarını ve artık futbol ekonomisinin bunu kaldırmadığını kaydeden Murat Nuri Demirbaş, “A takımımız bu sezon lige katılmayacak, alt yapıda boy göstereceğiz, çok iyi hazırlanacağız, alt yapıda önemli potansiyel var bunu ortaya çıkarmamız lazım, ülke futbolunun durumu ortada, alt yapı her geçen gün önem kazanıyor” derken Sultan Orhanspor’un 40 Bin TL borcu var, başka da yok, kimsenin parası bizde kalmaz” dedi. 

SEVAP KAZANACAĞIZ 

Gerçekleştirilen toplantıya Sultan Orhanspor’un önemli isimleri Fuat Ayar, Dursun Güney ve Faruk Ayar da katılırken Başkan Murat Nuri Demirbaş, ekonomik olarak zorda olduğumuz gibi şeyler doğru değil, ülkede herkesin zaman zaman zorluğu oluyor, biz A takıma ciddi bütçe harcadık ama başarılı olamadık, alt yapıda pırıl pırıl gençlere yatırım yapar hem de sevap kazanırız, tesislerimiz bundan böyle Gebze Müftülüğünde olacak, burada değerli nesiller, çocuklar yetiştirecekler, hayırlı olacağına inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.