ABBAS SIR YAZDI!

Kocaeli 02.05.2016 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ABBAS SIR YAZDI!

OKUMADAN GEÇMEYİN...

Seni Seviyorum Çiler… Çiler derken Nail Çiler’den bahsetmiyorum… Tabi ki kendisini de seviyorum. Ama Sevgi abla seni çok çok daha çok seviyorum. Sadece ben değil fuara benimle birlikte katılan tüm arkadaşlarımın duygularıdır bu. Gebze Ticaret Odası’nın bir çalışanı gibi y ada stantta ki bir görevli gibi oraya giden 27 kişiyle tek tek tek ilgilenen elma soyup yediren çay pasta ikram eden gerçek bir abladan bahsediyorum. Saygıdeğer Sevgi Ablam; Bana ve arkadaşlarıma göstermiş olduğun yakın ilgi ve şefkatten dolayı sana sonsuz teşekkür ediyor saygılar sunuyorum… KEŞKE, KEŞKE, KEŞKE Keşke imkân olsaydı da daha çok üye Almanya’ya gidip bu fuar ortamında bulunsaydı. Neden mi? Almanya’yı görmek için değil. Türkiye’nin ne kadar büyük bir devlet olduğunu ne kadar büyük sanayi kuruluşlarımızın olduğunu ülkemizin gelmiş olduğu noktayı ve Gebze Ticaret Odası standını bir şehir hem de Başşehir olan Ankara Sanayi ve Ticaret Odası standının yanında ne kadar hareketli ve ihtişamlı göründüğünü inanın anlatmak yetersiz. Görmeniz gerekirdi. Bu yüzden daha fazla üyemiz ve Gebzeli orada olmalıydı diyorum. Bir parantez de Sertaç kardeşime açmak istiyorum. Genç Dev Adam… Yapmış olduğu cihaz, genç olmasına karşılık son derece bilgili ve beceri sahibi, su gibi birkaç dili konuşan genç kardeşimi gönülden kutluyor onu yakından tanıdığım için kendimi şanslı görüyorum..
OKUMADAN GEÇMEYİN...

Seni Seviyorum Çiler… Çiler derken Nail Çiler’den bahsetmiyorum… Tabi ki kendisini de seviyorum. Ama Sevgi abla seni çok çok daha çok seviyorum.

Sadece ben değil fuara benimle birlikte katılan tüm arkadaşlarımın duygularıdır bu.

Gebze Ticaret Odası’nın bir çalışanı gibi y ada stantta ki bir görevli gibi oraya giden 27 kişiyle tek tek tek ilgilenen elma soyup yediren çay pasta ikram eden gerçek bir abladan bahsediyorum.

Saygıdeğer Sevgi Ablam;

Bana ve arkadaşlarıma göstermiş olduğun yakın ilgi ve şefkatten dolayı sana sonsuz teşekkür ediyor saygılar sunuyorum…

KEŞKE, KEŞKE, KEŞKE

Keşke imkân olsaydı da daha çok üye Almanya’ya gidip bu fuar ortamında bulunsaydı. Neden mi?

Almanya’yı görmek için değil. Türkiye’nin ne kadar büyük bir devlet olduğunu ne kadar büyük sanayi kuruluşlarımızın olduğunu ülkemizin gelmiş olduğu noktayı ve Gebze Ticaret Odası standını bir şehir hem de Başşehir olan Ankara Sanayi ve Ticaret Odası standının yanında ne kadar hareketli ve ihtişamlı göründüğünü inanın anlatmak yetersiz. Görmeniz gerekirdi. Bu yüzden daha fazla üyemiz ve Gebzeli orada olmalıydı diyorum. Bir parantez de Sertaç kardeşime açmak istiyorum. Genç Dev Adam…

Yapmış olduğu cihaz, genç olmasına karşılık son derece bilgili ve beceri sahibi, su gibi birkaç dili konuşan genç kardeşimi gönülden kutluyor onu yakından tanıdığım için kendimi şanslı görüyorum..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.