19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Abbas Sır Takımını Değerlendirdi

Spor 23.02.2016 - 20:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Abbas Sır Takımını Değerlendirdi

Pazar günü Kartepe Belediyespor ile Play Off ikinci hafta karşılaşmasına çıkacak olan Çayırovaspor'daki son durumu Asbaşkan Abbas Sır değerlendirdi.

Sır yaptığı değerlendirmede, "B.Derbentspor maçını 3-1 net bir skorla kazanmamıza rağmen kolay geçen bir karşılaşma olmadı. B.Derbentspor gerçekten play off grubuna kalmayı hakettiğini gösterir bir performans sergiledi. Sert ve baskılı oynadı. Bu sert oyundan etkilenen bazı oyuncularımız da var. İdris karşılaşmada dizine bir darbe aldı.Dizinde şişme oluştu. Pazartesi günü antrenmana bu şekilde geldi. Ancak antrenmanda yine aynı noktaya bir darbe alınca haftasonu oynayacağımız maç için kendi adına büyük bir risk oluşturdu. Güney zaten Derbent maçına hasta hasta çıktı. Maç sonrası ateşinde yükselme oldu. Pazartesi antrenmanına izin aldı. Yatak istirihati devam ediyor. Bu hafta antrenmanlarda yer almazsa kadroda yer alıp almayacağı da netlik kazanmadı."dedi SAHAYA 11 KİŞİ ÇIKACAĞIZ Önemli iki futbolcunun sakatlığına rağmen sahada 11 kişi ile yer alacaklarını belirten Sır, "Şayet maç saatine kadar bu iki önemli oyuncumuzda pozitif bir gelişme olmazsa bu futbolcularımızın yerine oynayacak oyuncularımızda sahada varını yoğunu ortaya koyacaklardır. Rakibimiz Kartepe Belediyespor ciddi bir rakip. Bize klasman grubunda tek mağlubiyeti yaşatan takım. Takıma yeni takviyeler yaparak güçlerine güç kattılar. Herşeyden önemli iki takım için centilmence ve sakatlıktan uzak bir müsabaka olmasını diliyorum. Kartepe Belediyespor deplasmanına sakatlıklardan kaynaklı belki eksik çıkabiliriz. Ancak yine de kazanmak adına sahada mücadele edeceğiz."dedi MAÇA KEND;İ TESİSLERİNDEHAZIRLANIYOR Çayırovaspor sakat futbolcular dışındaki kadrosu ile Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu nezaretinde Çayırovaspor Kuştepe Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Asbaşkan Abbas Sır, "Cumartesi gününe kadar kendi tesislerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Maç sabahı tesislerimizde bir arada kahvaltı yaparak Kartepe deplasmanı için Kocaeli'ye yola çıkacağız."dedi.
Pazar günü Kartepe Belediyespor ile Play Off ikinci hafta karşılaşmasına çıkacak olan Çayırovaspor'daki son durumu Asbaşkan Abbas Sır değerlendirdi.

Sır yaptığı değerlendirmede, "B.Derbentspor maçını 3-1 net bir skorla kazanmamıza rağmen kolay geçen bir karşılaşma olmadı. B.Derbentspor gerçekten play off grubuna kalmayı hakettiğini gösterir bir performans sergiledi. Sert ve baskılı oynadı. Bu sert oyundan etkilenen bazı oyuncularımız da var. İdris karşılaşmada dizine bir darbe aldı.Dizinde şişme oluştu. Pazartesi günü antrenmana bu şekilde geldi. Ancak antrenmanda yine aynı noktaya bir darbe alınca haftasonu oynayacağımız maç için kendi adına büyük bir risk oluşturdu. Güney zaten Derbent maçına hasta hasta çıktı. Maç sonrası ateşinde yükselme oldu. Pazartesi antrenmanına izin aldı. Yatak istirihati devam ediyor. Bu hafta antrenmanlarda yer almazsa kadroda yer alıp almayacağı da netlik kazanmadı."dedi

SAHAYA 11 KİŞİ ÇIKACAĞIZ

Önemli iki futbolcunun sakatlığına rağmen sahada 11 kişi ile yer alacaklarını belirten Sır, "Şayet maç saatine kadar bu iki önemli oyuncumuzda pozitif bir gelişme olmazsa bu futbolcularımızın yerine oynayacak oyuncularımızda sahada varını yoğunu ortaya koyacaklardır. Rakibimiz Kartepe Belediyespor ciddi bir rakip. Bize klasman grubunda tek mağlubiyeti yaşatan takım. Takıma yeni takviyeler yaparak güçlerine güç kattılar. Herşeyden önemli iki takım için centilmence ve sakatlıktan uzak bir müsabaka olmasını diliyorum. Kartepe Belediyespor deplasmanına sakatlıklardan kaynaklı belki eksik çıkabiliriz. Ancak yine de kazanmak adına sahada mücadele edeceğiz."dedi

MAÇA KEND;İ TESİSLERİNDEHAZIRLANIYOR

Çayırovaspor sakat futbolcular dışındaki kadrosu ile Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu nezaretinde Çayırovaspor Kuştepe Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Asbaşkan Abbas Sır, "Cumartesi gününe kadar kendi tesislerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Maç sabahı tesislerimizde bir arada kahvaltı yaparak Kartepe deplasmanı için Kocaeli'ye yola çıkacağız."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.