19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Abdi İpekçi’de bozuk yol kalmayacak

Darıca 30.08.2020 - 22:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Abdi İpekçi’de bozuk yol kalmayacak

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla başlatılan asfalt yama ve parke serim çalışmaları Abdi İpekçi Mahallesi’nde hız kesmeden devam ediyor. Darıca Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı asfalt çalışmalarına Abdi İpekçi Mahallesi’nde ara vermeden devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık asfalt yama ve yol bakım ekibi tarafından Darıca’nın bütün mahallelerinde bozuk yolların onarıldığını dile getirdi. Başkan Bıyık hafta sonu Abdi İpekçi Mahallesi’nde devam eden asfalt yama ve parke serim çalışmalarını yerinde inceledi. ÇALIŞMALARIMIZI TALEPLER DOĞRULTUSUNDA YÖNLENDİRECEĞİZ Vatandaşların istekleri doğrultusunda Abdi İpekçi Mahallesi’nde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Bıyık, “Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için sokaklardaki çukurlar kapatılacak. Darıcalı vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Darıcalıların hayatını kolaylaştıracak işlere imza atacağız. Sokaklardaki çukurları kapatmak önceliğimiz. Darıca’nın bütün mahallelerinde cadde cadde, sokak sokak planladığımız takvime göre asfalt çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz yoğun bir mesai harcayarak hummalı bir çalışmayla bozuk yolları onarıyor. Abdi İpekçi Mahallemizde başladığımız üst yapı ve istinat duvarı çalışmalarını da yerinde inceledik. Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirmeye devam edeceğiz” dedi.  

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla başlatılan asfalt yama ve parke serim çalışmaları Abdi İpekçi Mahallesi’nde hız kesmeden devam ediyor.

Darıca Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı asfalt çalışmalarına Abdi İpekçi Mahallesi’nde ara vermeden devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık asfalt yama ve yol bakım ekibi tarafından Darıca’nın bütün mahallelerinde bozuk yolların onarıldığını dile getirdi. Başkan Bıyık hafta sonu Abdi İpekçi Mahallesi’nde devam eden asfalt yama ve parke serim çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇALIŞMALARIMIZI TALEPLER DOĞRULTUSUNDA YÖNLENDİRECEĞİZ

Vatandaşların istekleri doğrultusunda Abdi İpekçi Mahallesi’nde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Bıyık, “Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için sokaklardaki çukurlar kapatılacak. Darıcalı vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Darıcalıların hayatını kolaylaştıracak işlere imza atacağız. Sokaklardaki çukurları kapatmak önceliğimiz. Darıca’nın bütün mahallelerinde cadde cadde, sokak sokak planladığımız takvime göre asfalt çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz yoğun bir mesai harcayarak hummalı bir çalışmayla bozuk yolları onarıyor. Abdi İpekçi Mahallemizde başladığımız üst yapı ve istinat duvarı çalışmalarını da yerinde inceledik. Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.