Abdin Öztürk sağlık çalışanlarının yanında

14.04.2020 - 22:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Abdin Öztürk sağlık çalışanlarının yanında

Kocaeli’mizin önde gelen iş adamlarından, Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdin ÖZTÜRK 3 hastaneye daha bone ve maske bağışında bulundu.

Kocaeli’mizin önde gelen iş adamlarından, Öztürk Şirketler Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdin ÖZTÜRK, Kocaeli’ndeki tüm hastanelere bone, maske çay,şeker ve nescafe ve benzeri gibi bir çok yardımda bulunmaya devam ediyor. Abdin ÖZTÜRK, geçtiğimiz günlerde, Kocaeli Üniversitesi ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğine, Kartepe İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Harun ARSLAN’a, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastenesi Doktorlarından Sayın Alper GÜLTEKİN’e, İzmit İlçe Sağlık Müdürü Sayın Doktor Nazif AKSOY’a, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Mustafa Güneş’ e Darıca İlçe Sağlık Müdürü doktor Ulaş DOĞAN’a ve Dilovası Devlet Hastanesi yetkililerine maske, bone ve ihtiyaç duyulan diğer yardım malzemelerini bağışta bulundu. Abdin ÖZTÜRK’e ve Öztürk Şirketler Grubuna bağışta bulunduğu hastane ve sağlık kuruluşlarının başhekimleri, doktorları ve müdürleri kendisine teşekkür ederek, bu pandemiyi hep beraber birlikte elele gönül gönüle aşacağımızı ve sağlıklı günlere ulaşacağımızı ifade ederek, teşekkürler ettiler.
Kocaeli’mizin önde gelen iş adamlarından, Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdin ÖZTÜRK 3 hastaneye daha bone ve maske bağışında bulundu.

Kocaeli’mizin önde gelen iş adamlarından, Öztürk Şirketler Grubu adına Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdin ÖZTÜRK, Kocaeli’ndeki tüm hastanelere bone, maske çay,şeker ve nescafe ve benzeri gibi bir çok yardımda bulunmaya devam ediyor.

Abdin ÖZTÜRK, geçtiğimiz günlerde, Kocaeli Üniversitesi ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğine, Kartepe İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Harun ARSLAN’a, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastenesi Doktorlarından Sayın Alper GÜLTEKİN’e, İzmit İlçe Sağlık Müdürü Sayın Doktor Nazif AKSOY’a, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Mustafa Güneş’ e Darıca İlçe Sağlık Müdürü doktor Ulaş DOĞAN’a ve Dilovası Devlet Hastanesi yetkililerine maske, bone ve ihtiyaç duyulan diğer yardım malzemelerini bağışta bulundu.

Abdin ÖZTÜRK’e ve Öztürk Şirketler Grubuna bağışta bulunduğu hastane ve sağlık kuruluşlarının başhekimleri, doktorları ve müdürleri kendisine teşekkür ederek, bu pandemiyi hep beraber birlikte elele gönül gönüle aşacağımızı ve sağlıklı günlere ulaşacağımızı ifade ederek, teşekkürler ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.