19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanar!

Darıca 27.03.2019 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanar!

Cumhur İttifakı Darıca belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın Osmangazi sevgi yürüyüşü ve Nenehatun buluşması gövde gösterisine dönüştü. Millet İttifakı’na yüklenen Bıyık, “Yenileceğini anlayanlar şimdi çıkmış 10 puan öndeyiz diye açıklama yapıyor. Aç tavuk gibi kendini buğday ambarında sanarmış. HDP ile yaptığınız İttifakı açıklamaktan utanıyor musunuz?”dedi.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Darıca Belediye başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Osmangazi mahallesi sevgi yürüyüşü ve Nenehatun Gençlik Buluşmasıyla Darıca’da 31 Mart seçimlerinin sonucunu tayin etti. Osmangazi Mahallesi’nde gerçekleşen sevgi yürüyüşünde vatandaşların büyük ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Bıyık, her adımda zafere yakın olduğunu bir kez daha gösterdi. Vatandaşlara karanfiller ve bayrak dağıtan, herkese tek tek sarılan Bıyık’a evlerinin balkonunda ki vatandaşların da sevgisi görülmeye değerdi. UTANIYOR MUSUNUZ? Bıyık’ın bir diğer durağı ise Nenehatun Mahallesi’nde ki gençlik buluşması oldu. Beyaz Köşk Düğün Salonunda gerçekleşen buluşmaya ilgi oldukça yoğun olurken salon tamamen doldu. Burada Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Millet İttifakı’na sert sözlerle yüklendi. Millet İttifakı’nın HDP ile yaptığı İttifakı açıklamadığını dile getiren Bıyık, “Biz MHP ile İttifak yaptık ve gururla her yerde söylüyoruz. Peki siz neden açıklamıyorsunuz. Utanıyor musunuz?”diye sordu. AÇ TAVUK KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANAR Yaptığı konuşmada vatandaşlara seslenen Bıyık, zafer kutlamasına çok az kaldığını ifade ederek “Yenileceğini anlayanlar şimdi çıkmış 10 puan öndeyiz diye açıklama yapıyor. Söylediklerine kendileri bile inanmıyor. Ey, efendiler. Bu, Muzaffer Bıyık’ın onuncu seçimi. Bugüne kadar ne konuşanlar gördük. Aç tavuk gibi kendini buğday ambarında sanıyor. Rüya görüyorlar. Partilerinin içinde bulunduğu durumdan, çıkardıkları listeden kendi partililerinin bile rızası yok. Atatürkçü ve milliyetçi gerçek CHP’liler bu kadroya oy vermez. 31 Mart’a az kaldı. Herkesin gücünü göreceğiz. Ama biz buradan onları da 31 Mart akşamı Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağımız büyük kutlamaya davet ediyoruz. Boyunları bükük kalmasın, ben onların da belediye başkanı olacağım” dedi.
Cumhur İttifakı Darıca belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın Osmangazi sevgi yürüyüşü ve Nenehatun buluşması gövde gösterisine dönüştü. Millet İttifakı’na yüklenen Bıyık, “Yenileceğini anlayanlar şimdi çıkmış 10 puan öndeyiz diye açıklama yapıyor. Aç tavuk gibi kendini buğday ambarında sanarmış. HDP ile yaptığınız İttifakı açıklamaktan utanıyor musunuz?”dedi.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Darıca Belediye başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Osmangazi mahallesi sevgi yürüyüşü ve Nenehatun Gençlik Buluşmasıyla Darıca’da 31 Mart seçimlerinin sonucunu tayin etti. Osmangazi Mahallesi’nde gerçekleşen sevgi yürüyüşünde vatandaşların büyük ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Bıyık, her adımda zafere yakın olduğunu bir kez daha gösterdi. Vatandaşlara karanfiller ve bayrak dağıtan, herkese tek tek sarılan Bıyık’a evlerinin balkonunda ki vatandaşların da sevgisi görülmeye değerdi.

UTANIYOR MUSUNUZ?

Bıyık’ın bir diğer durağı ise Nenehatun Mahallesi’nde ki gençlik buluşması oldu. Beyaz Köşk Düğün Salonunda gerçekleşen buluşmaya ilgi oldukça yoğun olurken salon tamamen doldu. Burada Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Millet İttifakı’na sert sözlerle yüklendi. Millet İttifakı’nın HDP ile yaptığı İttifakı açıklamadığını dile getiren Bıyık, “Biz MHP ile İttifak yaptık ve gururla her yerde söylüyoruz. Peki siz neden açıklamıyorsunuz. Utanıyor musunuz?”diye sordu.

AÇ TAVUK KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANAR

Yaptığı konuşmada vatandaşlara seslenen Bıyık, zafer kutlamasına çok az kaldığını ifade ederek “Yenileceğini anlayanlar şimdi çıkmış 10 puan öndeyiz diye açıklama yapıyor. Söylediklerine kendileri bile inanmıyor. Ey, efendiler. Bu, Muzaffer Bıyık’ın onuncu seçimi. Bugüne kadar ne konuşanlar gördük. Aç tavuk gibi kendini buğday ambarında sanıyor. Rüya görüyorlar. Partilerinin içinde bulunduğu durumdan, çıkardıkları listeden kendi partililerinin bile rızası yok. Atatürkçü ve milliyetçi gerçek CHP’liler bu kadroya oy vermez. 31 Mart’a az kaldı. Herkesin gücünü göreceğiz. Ama biz buradan onları da 31 Mart akşamı Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağımız büyük kutlamaya davet ediyoruz. Boyunları bükük kalmasın, ben onların da belediye başkanı olacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.