‘’Aç ve hırslıydık!’’

Spor 26.11.2018 - 17:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Aç ve hırslıydık!’’

8 haftalık galibiyet hasretini Silivrispor karşısında dindiren Gebzespor’da Teknik Direktör Alaettin Çiçek, kazanmayı özleyen, aç ve hırslı bir takım görüntüsü vererek hak ettikleri bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Gebzespor’un başındaki ilk resmi maçında Silivrispor’u 3-1 yenerek mor beyazlı camiaya galibiyetle merhaba diyen Gebzespor Teknik Direktör Alaettin Çiçek, fizik durumu iyi olan bir rakibe karşı alınan 3 puanın sevindirici olduğunu söyledi. Futbolcularını işaret ederek, istekli ve mücadele gücü yüksek bir oyuncu grubu gördüğünü belirten Çiçek, şöyle konuştu: DEĞERLİ BİR 3 PUAN ALDIK ‘’Öğrenme ve kazanma açlığımız vardı. Teknik direktör değişikliğinin vermiş olduğu ekstra motivasyon ile birlikte ileriye dönük iyi sinyaller aldık. İyiye yakın bir futbol oynasak da oyuncularımızdan taleplerimizin tam olarak anlaşılmadığını da zaman zaman gördük. Özellikle 3-0’dan sonra 5-6 fark yapabileceğimiz pozisyonları kaçırdıktan sonra, skoru koruma telaşına kapıldık. Bu da bizi kendi oyunumuzun dışına itti. Buna rağmen çok önemli bir haftada 3 puana ulaşmak değerliydi. Kazandığımız için mutluyuz’’dedi. BAY HAFTASINI AVANTAJA ÇEVİRECEĞİZ Göreve başlayalı 1 haftadan daha az bir süre olsa da eksiklikleri ve zaafiyetlerini tespit ettiğini belirten teknik patron Çiçek, dezavantaj gibi gözüken BAY haftasını avantaja çevirmek için çalışacaklarını söyledi. Motivasyonlarını daha üst seviyeye çekme adına çaba sarf edeceklerini belirten Çiçek, ‘’İlk yarının sonuna kadar oynayacağımız 2 maçtan da en iyi skoru alma adına çalışacağız. Amacımız Gebzespor’a yakışan bir futbol sergileyip, seyircilerimizi tribünlere çekerek gücümüze güç katmak istiyoruz’’dedi.
8 haftalık galibiyet hasretini Silivrispor karşısında dindiren Gebzespor’da Teknik Direktör Alaettin Çiçek, kazanmayı özleyen, aç ve hırslı bir takım görüntüsü vererek hak ettikleri bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Gebzespor’un başındaki ilk resmi maçında Silivrispor’u 3-1 yenerek mor beyazlı camiaya galibiyetle merhaba diyen Gebzespor Teknik Direktör Alaettin Çiçek, fizik durumu iyi olan bir rakibe karşı alınan 3 puanın sevindirici olduğunu söyledi. Futbolcularını işaret ederek, istekli ve mücadele gücü yüksek bir oyuncu grubu gördüğünü belirten Çiçek, şöyle konuştu:

DEĞERLİ BİR 3 PUAN ALDIK

‘’Öğrenme ve kazanma açlığımız vardı. Teknik direktör değişikliğinin vermiş olduğu ekstra motivasyon ile birlikte ileriye dönük iyi sinyaller aldık. İyiye yakın bir futbol oynasak da oyuncularımızdan taleplerimizin tam olarak anlaşılmadığını da zaman zaman gördük. Özellikle 3-0’dan sonra 5-6 fark yapabileceğimiz pozisyonları kaçırdıktan sonra, skoru koruma telaşına kapıldık. Bu da bizi kendi oyunumuzun dışına itti. Buna rağmen çok önemli bir haftada 3 puana ulaşmak değerliydi. Kazandığımız için mutluyuz’’dedi.

BAY HAFTASINI AVANTAJA ÇEVİRECEĞİZ

Göreve başlayalı 1 haftadan daha az bir süre olsa da eksiklikleri ve zaafiyetlerini tespit ettiğini belirten teknik patron Çiçek, dezavantaj gibi gözüken BAY haftasını avantaja çevirmek için çalışacaklarını söyledi. Motivasyonlarını daha üst seviyeye çekme adına çaba sarf edeceklerini belirten Çiçek, ‘’İlk yarının sonuna kadar oynayacağımız 2 maçtan da en iyi skoru alma adına çalışacağız. Amacımız Gebzespor’a yakışan bir futbol sergileyip, seyircilerimizi tribünlere çekerek gücümüze güç katmak istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.