AÇIKÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

08.12.2016 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AÇIKÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Açıköğretim'den eğitim hayatlarını sürdürenler için bekleyiş sona erdi ve Anadolu Üniversitesi'nden müjdeli haber geldi; AÖF sınav sonuçları açıklandı

Milyonlarca öğrencinin sabırsızlıkla beklediği açıköğretim sonuçları sonunda açıklandı, AÖF sonuçlarının açıklanmasıyla sınavlardan kaç puan aldığını merak eden öğrencilerin heyecanı doruğa çıktı. Açıköğretim sınavına 1,5 milyon dolaylarında öğrenci girmişti ve farklı oturumlarda ter döken bu öğrenciler toplamda 4 milyona yakın sınav kağıdı kullandı. Günlerdir sınav sonucunu bekleyen adaylar, AÖF sınav sonuçlarını aşağıdaki bağlantıdan kontrol edebilirler…   AÖF SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...     AÖF YÜZ YÜZE ÖĞRENİM DERSLERİ BAŞLADI Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney, Açıköğretim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Gökhan Kuş, Yrd. Doç. Dr. M. Recep Okur, Yrd. Doç. Dr. Murat Akyıldız ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Aydın, Yüz Yüze Öğrenim Hizmetleri Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Çetin Polat, Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Müdürü Öğr. Gör. Salih Gümüş ve Açıköğretim Fakültesi Sekreteri Öğr. Gör. Dr. İlker Usta’nın da katıldığı ilk dersler, AÖF Hizmet Bloğu'nda bulunan amfilerde gerçekleşti. Eskişehir’de ders programının ilk gününde yer alan mikro iktisat, maliyet muhasebesi ve matematik 1 derslerine 200’ün üzerinde öğrenci katıldı. Programda yer alan dersleri yürüten Prof. Dr. Ali Kartal, Doç. Dr. Nevin Mahir ve Yrd. Doç. Dr. Fatma Turan Koyuncu, öğrencilerin derslere karşı oldukça istekli ve ilgili olduğunu belirttiler. Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney ise, “Öğrencilerimiz e-öğrenme ortamları ve televizyon yayınlarından memnuniyetlerini zaten dile getiriyorlardı. Onların ihtiyaçları doğrultusunda yüz yüze öğrenim hizmetlerinin içeriğiyle ilgili yaz döneminde bazı güncellemeler yapmıştık. Şimdi görüyoruz ki öğrencilerimiz yüz yüze öğretim hizmetlerinden oldukça memnunlar, bizlerden yeni derslerin eklenmesini istiyorlar. Bu talepler doğrultusunda yeni derslerin eklenmesi için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.   AÖF TV DERS PROGRAMLARININ LANSMANI YAPILDI Lansmanı yapılan sistemin projelerinin bir ürünü olduğunu söyleyen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Değişik formatta gerçekten tabii şu var öğrenciyi diri tutmak ya da öğrencinin ilgisini çekmek çok kolay değil. Bu noktada öğrenciyi sadece bir kitapla baş başa bırakıp ‘Buradan öğren’ demek aslında biraz haksızlık. Özellikle günümüzün gelişen teknolojilerini de kullanarak öğrencilerimize daha hızlı, daha kolay, daha pratik ne şekilde ulaşabiliriz? Onların, o ders içeriklerini daha iyi anlamalarını ne şekilde sağlayabiliriz? Gayretimiz hep bu yönde. Bu noktada arkadaşlarımız TV Yapım Merkezine, başta Selçuk Kıray hocamız olmak üzere ben tüm çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok fedakarhane bir çalışma sergilediler. Çok ciddi bir çalışma sergilediler. Bunun neticesinde de İnşallah bundan sonra güzel ürünler ortaya çıkacak.”   Kaynak: Sözcü
Açıköğretim'den eğitim hayatlarını sürdürenler için bekleyiş sona erdi ve Anadolu Üniversitesi'nden müjdeli haber geldi; AÖF sınav sonuçları açıklandı

Milyonlarca öğrencinin sabırsızlıkla beklediği açıköğretim sonuçları sonunda açıklandı, AÖF sonuçlarının açıklanmasıyla sınavlardan kaç puan aldığını merak eden öğrencilerin heyecanı doruğa çıktı. Açıköğretim sınavına 1,5 milyon dolaylarında öğrenci girmişti ve farklı oturumlarda ter döken bu öğrenciler toplamda 4 milyona yakın sınav kağıdı kullandı. Günlerdir sınav sonucunu bekleyen adaylar, AÖF sınav sonuçlarını aşağıdaki bağlantıdan kontrol edebilirler…

 

AÖF SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

 

 

AÖF YÜZ YÜZE ÖĞRENİM DERSLERİ BAŞLADI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney, Açıköğretim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Gökhan Kuş, Yrd. Doç. Dr. M. Recep Okur, Yrd. Doç. Dr. Murat Akyıldız ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Aydın, Yüz Yüze Öğrenim Hizmetleri Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Çetin Polat, Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Müdürü Öğr. Gör. Salih Gümüş ve Açıköğretim Fakültesi Sekreteri Öğr. Gör. Dr. İlker Usta’nın da katıldığı ilk dersler, AÖF Hizmet Bloğu'nda bulunan amfilerde gerçekleşti. Eskişehir’de ders programının ilk gününde yer alan mikro iktisat, maliyet muhasebesi ve matematik 1 derslerine 200’ün üzerinde öğrenci katıldı. Programda yer alan dersleri yürüten Prof. Dr. Ali Kartal, Doç. Dr. Nevin Mahir ve Yrd. Doç. Dr. Fatma Turan Koyuncu, öğrencilerin derslere karşı oldukça istekli ve ilgili olduğunu belirttiler.

Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney ise, “Öğrencilerimiz e-öğrenme ortamları ve televizyon yayınlarından memnuniyetlerini zaten dile getiriyorlardı. Onların ihtiyaçları doğrultusunda yüz yüze öğrenim hizmetlerinin içeriğiyle ilgili yaz döneminde bazı güncellemeler yapmıştık. Şimdi görüyoruz ki öğrencilerimiz yüz yüze öğretim hizmetlerinden oldukça memnunlar, bizlerden yeni derslerin eklenmesini istiyorlar. Bu talepler doğrultusunda yeni derslerin eklenmesi için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

AÖF TV DERS PROGRAMLARININ LANSMANI YAPILDI

Lansmanı yapılan sistemin projelerinin bir ürünü olduğunu söyleyen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Değişik formatta gerçekten tabii şu var öğrenciyi diri tutmak ya da öğrencinin ilgisini çekmek çok kolay değil. Bu noktada öğrenciyi sadece bir kitapla baş başa bırakıp ‘Buradan öğren’ demek aslında biraz haksızlık. Özellikle günümüzün gelişen teknolojilerini de kullanarak öğrencilerimize daha hızlı, daha kolay, daha pratik ne şekilde ulaşabiliriz? Onların, o ders içeriklerini daha iyi anlamalarını ne şekilde sağlayabiliriz? Gayretimiz hep bu yönde. Bu noktada arkadaşlarımız TV Yapım Merkezine, başta Selçuk Kıray hocamız olmak üzere ben tüm çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok fedakarhane bir çalışma sergilediler. Çok ciddi bir çalışma sergilediler. Bunun neticesinde de İnşallah bundan sonra güzel ürünler ortaya çıkacak.”

 

Kaynak: Sözcü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.