19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Acay HEDEF'e Açıklıyor!

Darıca 28.12.2018 - 21:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Acay HEDEF'e Açıklıyor!

Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine atanmasından henüz 24 sat geçmeden Ufuk Acay bu akşam yönetim kurulunu olağanüstü toplantıya davet etti.

Halen devam eden toplantıda Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay yeni dönemde kendisi ile birlikte devam edecek yönetim kurulu üyelerini belirleyecek. Dün akşam saatlerinde mazbatasını alarak Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine başlayan Ufuk Acay seçim süreci boyunca ve sonraki 2 senelik süre içinde kendisi ile birlikte görev yapacak olan yönetim kurulu ve ardından icra kurulunu belirlemek üzere bu akşam olağansütü toplantı düzenledi. Toplantı halen devam ederken muhabirimiz Adnan Ayvaz toplantı sonrası şekillenecek olan yeni dönem yöneyim kurulunu ve icrada yer alacak isimlerin Acay tarafından açıklanmasını bekliyor. Toplantı öncesinde kendisine ilçe başkanlığı görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerini sunan muhabirimize kısa bir açıklama yapan Acay, toplantı tamamlanmasının ardından yine görüşeceğinin de altını çizdi. Olağanüstü toplanan yönetim kurulunda mevcut isimlerden kimlerin devam edeceği, kimlerin yönetim dışında kalacağı ve yönetime dahil olacak yeni isimler merak ediliyor... Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine atanmasından henüz 24 sat geçmeden Ufuk Acay bu akşam yönetim kurulunu olağanüstü toplantıya davet etti.

Halen devam eden toplantıda Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay yeni dönemde kendisi ile birlikte devam edecek yönetim kurulu üyelerini belirleyecek. Dün akşam saatlerinde mazbatasını alarak Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine başlayan Ufuk Acay seçim süreci boyunca ve sonraki 2 senelik süre içinde kendisi ile birlikte görev yapacak olan yönetim kurulu ve ardından icra kurulunu belirlemek üzere bu akşam olağansütü toplantı düzenledi. Toplantı halen devam ederken muhabirimiz Adnan Ayvaz toplantı sonrası şekillenecek olan yeni dönem yöneyim kurulunu ve icrada yer alacak isimlerin Acay tarafından açıklanmasını bekliyor. Toplantı öncesinde kendisine ilçe başkanlığı görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerini sunan muhabirimize kısa bir açıklama yapan Acay, toplantı tamamlanmasının ardından yine görüşeceğinin de altını çizdi. Olağanüstü toplanan yönetim kurulunda mevcut isimlerden kimlerin devam edeceği, kimlerin yönetim dışında kalacağı ve yönetime dahil olacak yeni isimler merak ediliyor...

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.