Acı özleme dönüştü

Gebze 31.05.2019 - 17:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Acı özleme dönüştü

3 Haziran 2012 sabaha karşı Kartal'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Görkem Çiler mezarı başında yoğun bir katılımla anıldı.

Ölümümün ardından her yıl mezarı başında anılan Görkem'i bu yılda Gebzeliler ve çevre ilçe temsilcileri unutmadı.   Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Sevgi Çiler çiftinin trafik kazasında vefat eden oğulları bugün ölümünün 7. yıldönümü dolayısı ile Gebze Osman yılmaz Mahallesi eski aile mezarlığında ki mezarı başında dualarla anıldı. Mevlüte çok sayıda Gebzeli vatandaşların yanı sıra Gebze Ticaret Odası personeli, çeşitli partilerin başkanları ve gazeteciler katıldı. Görkem Çiler için  akşam ayrıca iftar sonrası Mustafa paşa Cami’nde lokma dağıtıldı. DUYGU YOĞUNLUĞU VARDI Bu sene ölüm yıldönümünün Kadir Gecesi’ne rastlamış olması da özellikle Çiler ailesine duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Aradan geçen 7 sene içinde Görkem’e olan hasretlerinin hiçbir zaman dinmediğini ifade eden Sevgi Çiler ve Nail Çiler anma programına katılan herkesle yakından ilgilendi ve teşekkürlerini sundular.İstanbul Ticaret Üniversitesi ikinci sınıf öğrencisi olan Görkem Çiler(22), 02 Haziran2012 tarihinde Gebze'deki evine dönerken Maltepe yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Görkem'in zamansız gidişi sadece Çiler ailesini değil onu tanıyan tüm arkadaşlarını, okulunu ve akrabalarını yasa boğdu. YOGUN KATILIM OLDU Görkem Çiler için düzenlenen anma programına Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Başkan Yardımcıları Cüneyt Şentürk, Latif Özkan, Gebze Belediye Meclis Üyeleri, GTO Meclis  Üyeleri GTO Yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Çiler ailesinin yakınları ve dostları katıldı.
3 Haziran 2012 sabaha karşı Kartal'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Görkem Çiler mezarı başında yoğun bir katılımla anıldı.

Ölümümün ardından her yıl mezarı başında anılan Görkem'i bu yılda Gebzeliler ve çevre ilçe temsilcileri unutmadı.   Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Sevgi Çiler çiftinin trafik kazasında vefat eden oğulları bugün ölümünün 7. yıldönümü dolayısı ile Gebze Osman yılmaz Mahallesi eski aile mezarlığında ki mezarı başında dualarla anıldı. Mevlüte çok sayıda Gebzeli vatandaşların yanı sıra Gebze Ticaret Odası personeli, çeşitli partilerin başkanları ve gazeteciler katıldı. Görkem Çiler için  akşam ayrıca iftar sonrası Mustafa paşa Cami’nde lokma dağıtıldı.

DUYGU YOĞUNLUĞU VARDI

Bu sene ölüm yıldönümünün Kadir Gecesi’ne rastlamış olması da özellikle Çiler ailesine duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Aradan geçen 7 sene içinde Görkem’e olan hasretlerinin hiçbir zaman dinmediğini ifade eden Sevgi Çiler ve Nail Çiler anma programına katılan herkesle yakından ilgilendi ve teşekkürlerini sundular.İstanbul Ticaret Üniversitesi ikinci sınıf öğrencisi olan Görkem Çiler(22), 02 Haziran2012 tarihinde Gebze'deki evine dönerken Maltepe yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Görkem'in zamansız gidişi sadece Çiler ailesini değil onu tanıyan tüm arkadaşlarını, okulunu ve akrabalarını yasa boğdu.

YOGUN KATILIM OLDU

Görkem Çiler için düzenlenen anma programına Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Başkan Yardımcıları Cüneyt Şentürk, Latif Özkan, Gebze Belediye Meclis Üyeleri, GTO Meclis  Üyeleri GTO Yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Çiler ailesinin yakınları ve dostları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.