Açılın 'BEYLER!'

29.01.2016 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Açılın 'BEYLER!'

Açılın 'BEYLER!'

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, Beylerbeyispor karşısında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Ramazan Silin’in öğrencileri, Play-Off yolunda büyük önem taşıyan bu 6 puanlık maçta taraftarlarının desteğini bekliyor. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Darıca G.B, ligin 23.haftasında Pazar günü sahasında Beylerbeyispor’u konuk edecek. Ligin ilk yarısında 3-2 yenildiği rakibinden bu kez rövanşı almanın planlarını yapan sarı yeşilli temsilcimiz, zorlu maçların oynanacağı haftadan karlı çıkmak istiyor. Temsilcimiz, dün taktiksel bir çalışma gerçekleştirerek bu karşılaşmanın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Sarı yeşilliler bugün son çalışmasını gerçekleştirecek. TEK EKSİK SELÇUK BAŞTÜRK Darıca G.B’de Beylerbeyispor maçı öncesinde sakat futbolcu bulunmazken, Selçuk Baştürk sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Darıca G.B, zorlu maç öncesinde iç saha perofmansıyla dikkat çekiyor. Ramazan Silin yönetiminde Darıca’da oynadığı 6 karşılaşmada, 3 galibiyet ve 3 beraberlik alan sarı yeşilliler, 5 maçta gol yemezken, sadece son oynanan Gölcükspor maçında kalesindeki 3 gole engel olamamıştı.
Açılın 'BEYLER!'

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, Beylerbeyispor karşısında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Ramazan Silin’in öğrencileri, Play-Off yolunda büyük önem taşıyan bu 6 puanlık maçta taraftarlarının desteğini bekliyor.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Darıca G.B, ligin 23.haftasında Pazar günü sahasında Beylerbeyispor’u konuk edecek. Ligin ilk yarısında 3-2 yenildiği rakibinden bu kez rövanşı almanın planlarını yapan sarı yeşilli temsilcimiz, zorlu maçların oynanacağı haftadan karlı çıkmak istiyor. Temsilcimiz, dün taktiksel bir çalışma gerçekleştirerek bu karşılaşmanın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Sarı yeşilliler bugün son çalışmasını gerçekleştirecek.

TEK EKSİK SELÇUK BAŞTÜRK

Darıca G.B’de Beylerbeyispor maçı öncesinde sakat futbolcu bulunmazken, Selçuk Baştürk sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Darıca G.B, zorlu maç öncesinde iç saha perofmansıyla dikkat çekiyor. Ramazan Silin yönetiminde Darıca’da oynadığı 6 karşılaşmada, 3 galibiyet ve 3 beraberlik alan sarı yeşilliler, 5 maçta gol yemezken, sadece son oynanan Gölcükspor maçında kalesindeki 3 gole engel olamamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.