19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Açılış, sağanak dinlemedi!

Darıca 12.03.2019 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Açılış, sağanak dinlemedi!

Darıca Belediyesi tarafından Emek Mahallesi’nde yaptırılan Botanik Park’ın açılışı gerçekleştirildi.

Darıca Belediyesi tarafından Emek Mahallesi’nde yaptırılan Botanik Park’ın açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil yaman ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın da katıldığı açılışa, vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Botanik park, ani bastıran sağanak yağışa rağmen, engel dinlemeyerek vatandaşların hizmetine kazandırıldı. “Sözümüz, sözde kalmadı.” Diyen Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşlardan helallik aldı. BİRİLERİ KONUŞUR, AK KADROLAR YAPAR Programda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti kadrolarının hizmette yarıştığını ifade ederek, “Öylesine güzel hizmetler oldu ki ülkemizde, bundan sonrada daha büyük işler olması için birliğimizi ve beraberliğimiz bozmayalım. Mahallelerimize yaptığımız bu icratlarla birlikte, hizmetlerin devam edeceğine inanıyorum. Sizler bizlere hep dua ettiniz, oy verdiniz, destek oldunuz. Birlik ve beraberlik içinde 15 yılı geçirdik. Bu zaman dilimi nedeniyle sizlerden helallik almak isterim. Bir eksiğimiz ve hatamız oduysa hakkınızı helal ediniz. Hava şartları uygun olursa Cumartesi günü Darıca sahillerimiz için açılış programı yapacağız. Bununla birlikte bugün Halkalı-Gebze Banliyö hattının açılışı gerçekleştirildi. Bu proje kapsamında biz de Darıca istasyonu yaptık. Birileri konuşuyor, AK Parti yapıyor, bizler yapıyoruz. Bizlere inanın ve güvenin, Cumhurbaşkanımıza inanın ve güvenin. “dedi. Konuşmaların ardından, açılış kurdelesi sağanak yağış altında kesilerek Botanik Park hizmete girdi.
Darıca Belediyesi tarafından Emek Mahallesi’nde yaptırılan Botanik Park’ın açılışı gerçekleştirildi.

Darıca Belediyesi tarafından Emek Mahallesi’nde yaptırılan Botanik Park’ın açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil yaman ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın da katıldığı açılışa, vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Botanik park, ani bastıran sağanak yağışa rağmen, engel dinlemeyerek vatandaşların hizmetine kazandırıldı. “Sözümüz, sözde kalmadı.” Diyen Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşlardan helallik aldı.

BİRİLERİ KONUŞUR, AK KADROLAR YAPAR

Programda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti kadrolarının hizmette yarıştığını ifade ederek, “Öylesine güzel hizmetler oldu ki ülkemizde, bundan sonrada daha büyük işler olması için birliğimizi ve beraberliğimiz bozmayalım. Mahallelerimize yaptığımız bu icratlarla birlikte, hizmetlerin devam edeceğine inanıyorum. Sizler bizlere hep dua ettiniz, oy verdiniz, destek oldunuz. Birlik ve beraberlik içinde 15 yılı geçirdik. Bu zaman dilimi nedeniyle sizlerden helallik almak isterim. Bir eksiğimiz ve hatamız oduysa hakkınızı helal ediniz. Hava şartları uygun olursa Cumartesi günü Darıca sahillerimiz için açılış programı yapacağız. Bununla birlikte bugün Halkalı-Gebze Banliyö hattının açılışı gerçekleştirildi. Bu proje kapsamında biz de Darıca istasyonu yaptık. Birileri konuşuyor, AK Parti yapıyor, bizler yapıyoruz. Bizlere inanın ve güvenin, Cumhurbaşkanımıza inanın ve güvenin. “dedi. Konuşmaların ardından, açılış kurdelesi sağanak yağış altında kesilerek Botanik Park hizmete girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.