Ada Karabacak'a Teşekkür Etti

Darıca 18.12.2015 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ada Karabacak'a Teşekkür Etti

Bayramoğlu Ada Sakinleri ve Ada Bakım İdare Yönetimi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a yatırım ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Bayraoğlu Ada Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan ve sakinler Darıca Belediye Başkanı şükrü Karabacak'ı makamında ziyaret ederek Ad içindeki yatırım ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Özellikle sokakların parke düzenlemesi sonrası güzel bir görüntünün oluştuğunu belirten Metin İnan ve Ada Sakinleri Bayramoğlu'nun o eski cazibeli günlerine dönem yolunda ivme kazandığını bu ivme için yatırımlarını sürdüren Belediye Başkanı ,Karabacak'ın çalışmalarını takdir ettiklerini ifade ettiler. ADA HALKI DA ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPSIN Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Biz belediye olarak o bölgedeki yatırımarımızı sürdüreceğiz. Balyonos kıyısındaki düzenlemelerimizi tamaladığımızda dikkat çekici bir özelliğe sahip olacak. Ancak biz bu çalışmaları yaparken Ada da oturan vatandaşlarda evlerinin boyalarını yapsınlar, bahçe duvarlarını örsünler. Bahçelerine güzel çiçekler eksinler. Onlar da bu bölgenin güzelleşmesine yardımcı olsunlar. Ada'ya girdiğimizde kendimiz bir botanik ortama girdiğimizi hissedelim."dedi. ARTIK CEZA UYGULMASINA GİDECEĞİZ Başkan Karabacak, "Eblerinde bakım onarım yapan insanlar buradaki inşaat atıklarını sokaklara bırakmasınlar. Haber versinler bizler gelip alalım. Şayet sokaklara inşaat atıklarının bırakıldığını tespit edersek artık ceza uygulamasına gitme kararı aldık. Biz burayı güzelleştirmek için yaz kış gece gündük emek sarfederken kimse bu güzelliği bozacak bir tavır içinde olmamalı."dedi. Ada Yönetim Kurulu başkanı metin İnan, "Bu konuda çok hassasız. İzin vermiyoruz. Dikkat ettiğimiz en önemli konu. Uyarılarımızı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz."dedi. PLAJI DÜZENLEYİN Balyonos kıyılarında kafeler, peyzaj düzenlemeleri gibi çalışamalar başlanacağını da ifade eden Başkan Karabacak, yat limanının bakanlıktan geçtiğini artık ihale konumuna geldiğini de sözlerine ekledi. Karabacak, "Bizler bu çalışmaları yaparken szilerde plajın daha güzel bir görüntüye kavuşturulmasını sağlayın. Yelken Kulübünü de plajın yanına yada içine alın. Birbirini tamamlayan bir görüntüde olması her açıdan olumdlu bir durum."dedi. Bayramoğlu sakinleri sohbet sonunda Başkan Şükrü karabacak'a bir çiçek sunumunda bulundular.  
Bayramoğlu Ada Sakinleri ve Ada Bakım İdare Yönetimi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a yatırım ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Bayraoğlu Ada Yönetim Kurulu Başkanı Metin İnan ve sakinler Darıca Belediye Başkanı şükrü Karabacak'ı makamında ziyaret ederek Ad içindeki yatırım ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Özellikle sokakların parke düzenlemesi sonrası güzel bir görüntünün oluştuğunu belirten Metin İnan ve Ada Sakinleri Bayramoğlu'nun o eski cazibeli günlerine dönem yolunda ivme kazandığını bu ivme için yatırımlarını sürdüren Belediye Başkanı ,Karabacak'ın çalışmalarını takdir ettiklerini ifade ettiler.

ADA HALKI DA ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPSIN

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Biz belediye olarak o bölgedeki yatırımarımızı sürdüreceğiz. Balyonos kıyısındaki düzenlemelerimizi tamaladığımızda dikkat çekici bir özelliğe sahip olacak. Ancak biz bu çalışmaları yaparken Ada da oturan vatandaşlarda evlerinin boyalarını yapsınlar, bahçe duvarlarını örsünler. Bahçelerine güzel çiçekler eksinler. Onlar da bu bölgenin güzelleşmesine yardımcı olsunlar. Ada'ya girdiğimizde kendimiz bir botanik ortama girdiğimizi hissedelim."dedi.

ARTIK CEZA UYGULMASINA GİDECEĞİZ

Başkan Karabacak, "Eblerinde bakım onarım yapan insanlar buradaki inşaat atıklarını sokaklara bırakmasınlar. Haber versinler bizler gelip alalım. Şayet sokaklara inşaat atıklarının bırakıldığını tespit edersek artık ceza uygulamasına gitme kararı aldık. Biz burayı güzelleştirmek için yaz kış gece gündük emek sarfederken kimse bu güzelliği bozacak bir tavır içinde olmamalı."dedi. Ada Yönetim Kurulu başkanı metin İnan, "Bu konuda çok hassasız. İzin vermiyoruz. Dikkat ettiğimiz en önemli konu. Uyarılarımızı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz."dedi.

PLAJI DÜZENLEYİN

Balyonos kıyılarında kafeler, peyzaj düzenlemeleri gibi çalışamalar başlanacağını da ifade eden Başkan Karabacak, yat limanının bakanlıktan geçtiğini artık ihale konumuna geldiğini de sözlerine ekledi. Karabacak, "Bizler bu çalışmaları yaparken szilerde plajın daha güzel bir görüntüye kavuşturulmasını sağlayın. Yelken Kulübünü de plajın yanına yada içine alın. Birbirini tamamlayan bir görüntüde olması her açıdan olumdlu bir durum."dedi. Bayramoğlu sakinleri sohbet sonunda Başkan Şükrü karabacak'a bir çiçek sunumunda bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.