“ADALET DEĞİL PENSİLVANYA YÜRÜYÜŞÜ”

Kocaeli 10.07.2017 - 14:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“ADALET DEĞİL PENSİLVANYA YÜRÜYÜŞÜ”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Adalet Yürüyüşü ile ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenerek “Siz bir kişi için yola çıkıp ondan sonra perde arkasında Pensilvanya mağdurları deyip FETÖ’den dolayı görevinden ayrılan insanlar için yürüyorsanız bunun adı ‘Adalet Yürüyüşü’ olmaz ‘Pensilvanya Yürüyüşü’ olur” dedi. ÜLKENİN SIRLARINI SERVİS ETTİ AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, mitingle sonlanan Adalet Yürüyüşü ile ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da başlatıp İstanbul Maltepe’de tamamlanan Adalet Yürüyüşü’ne ilişkin açıklama yapan Aygün, “Bu yürüyüşün perde arkasına baktığınız zaman önce Enis Berberoğlu içindi. Berberoğlu’nun yapmış olduğu hareket neydi? Bu ülkenin sırlarını dışarıya servis etmekti ve bundan da adalet karşısında 25 yıl hapis yedi” dedi. ADALET DEĞİL PENSİLVANYA YÜRÜYÜŞÜ CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yüklenen Aygün, “Eğer bunun için yürüyorsa bir insan gerçekten Türkiye’de 60 yıldan beri o kadar haksızlıklar var ki darbe üzerine darbeler, 28 Şubat mağdurları, 15 Temmuz darbe girişimi vs. eğer yürünecekse bunlar için yürünmeli. Yoksa bir kişi için siz yola çıkıp ondan sonra perde arkasında Pensilvanya mağdurları deyip FETÖ’den dolayı görevinden ayrılan insanlar için yapıyorsanız bunun adı ‘Adalet Yürüyüşü’ olmaz ‘Pensilvanya Yürüyüşü’ olur” şeklinde konuştu. AKILLANMIYORLAR Aygün, “Maalesef bölgemizde ve ülkemizde bakanımızı ve cumhurbaşkanımızı konuşmasına dahi almayan Batı’nın ekmeğine yağ süren bir davranış biçimidir. Bu tür insanları da görünce insanın içi sızlıyor. İnsanlara da 350-400 kilometrede kan kusturdular. Tabi bunların cevabı da sandıkta veriliyor. Ne kadar tokat yeseler akıllanmıyorlar. İnşallah 2019’da bu tokadı daha güzel yiyecekler” açıklamalarında bulundu.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Adalet Yürüyüşü ile ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenerek “Siz bir kişi için yola çıkıp ondan sonra perde arkasında Pensilvanya mağdurları deyip FETÖ’den dolayı görevinden ayrılan insanlar için yürüyorsanız bunun adı ‘Adalet Yürüyüşü’ olmaz ‘Pensilvanya Yürüyüşü’ olur” dedi.

ÜLKENİN SIRLARINI SERVİS ETTİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, mitingle sonlanan Adalet Yürüyüşü ile ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da başlatıp İstanbul Maltepe’de tamamlanan Adalet Yürüyüşü’ne ilişkin açıklama yapan Aygün, “Bu yürüyüşün perde arkasına baktığınız zaman önce Enis Berberoğlu içindi. Berberoğlu’nun yapmış olduğu hareket neydi? Bu ülkenin sırlarını dışarıya servis etmekti ve bundan da adalet karşısında 25 yıl hapis yedi” dedi.

ADALET DEĞİL PENSİLVANYA YÜRÜYÜŞÜ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yüklenen Aygün, “Eğer bunun için yürüyorsa bir insan gerçekten Türkiye’de 60 yıldan beri o kadar haksızlıklar var ki darbe üzerine darbeler, 28 Şubat mağdurları, 15 Temmuz darbe girişimi vs. eğer yürünecekse bunlar için yürünmeli. Yoksa bir kişi için siz yola çıkıp ondan sonra perde arkasında Pensilvanya mağdurları deyip FETÖ’den dolayı görevinden ayrılan insanlar için yapıyorsanız bunun adı ‘Adalet Yürüyüşü’ olmaz ‘Pensilvanya Yürüyüşü’ olur” şeklinde konuştu.

AKILLANMIYORLAR

Aygün, “Maalesef bölgemizde ve ülkemizde bakanımızı ve cumhurbaşkanımızı konuşmasına dahi almayan Batı’nın ekmeğine yağ süren bir davranış biçimidir. Bu tür insanları da görünce insanın içi sızlıyor. İnsanlara da 350-400 kilometrede kan kusturdular. Tabi bunların cevabı da sandıkta veriliyor. Ne kadar tokat yeseler akıllanmıyorlar. İnşallah 2019’da bu tokadı daha güzel yiyecekler” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.