19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ADALET TÖHMET ALTINDA KALIYOR!

Kocaeli 29.01.2016 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ADALET TÖHMET ALTINDA KALIYOR!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Adliyesi’nde ki bazı kararlarla ilgili adeta isyan etmiş ve Yılmaz’ın bu açıklamaları kamuoyunda geniş yankı bulmuştu.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan söz konusu davalarla ilgili açıklama yapılırken, Yılmaz bu konuda yeni bir açıklama yaptı. Söz konusu kararların Adliyeyi töhmet altında bıraktığını söyleyen Yılmaz, şu ifadeleri kullandı. ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR                                                                                                               Bazı hakim kararlarına karşı yönelttiğimiz eleştiriler, Milletimizin vicdanını yaralayan ve adalet duygusunu zedeleyen yanlış uygulamaların düzeltilmesi hususunda oluşan kamuoyu beklentisini Gündeme taşımak ve düzeltilmesini sağlamak amacıyla yapılmıştır. Şunu açıkça ifade etmek isterim: Adliyemizi, bizim eleştirilerimiz değil, bahsi geçen uygulamalar töhmet altında bırakmaktadır. Sayın Başsavcımızın açıklamaları bizim eleştirilerimizi doğrulamaktadır. Yapılacak iş; bu yanlış uygulamaları düzelterek, toplumda oluşan "suçlunun serbest bırakıldığı" algısını oluşturan kararlardan kaçınmaktır.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Adliyesi’nde ki bazı kararlarla ilgili adeta isyan etmiş ve Yılmaz’ın bu açıklamaları kamuoyunda geniş yankı bulmuştu.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan söz konusu davalarla ilgili açıklama yapılırken, Yılmaz bu konuda yeni bir açıklama yaptı. Söz konusu kararların Adliyeyi töhmet altında bıraktığını söyleyen Yılmaz, şu ifadeleri kullandı.

ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR                                                                                                              

Bazı hakim kararlarına karşı yönelttiğimiz eleştiriler, Milletimizin vicdanını yaralayan ve adalet duygusunu zedeleyen yanlış uygulamaların düzeltilmesi hususunda oluşan kamuoyu beklentisini Gündeme taşımak ve düzeltilmesini sağlamak amacıyla yapılmıştır.

Şunu açıkça ifade etmek isterim:

Adliyemizi, bizim eleştirilerimiz değil, bahsi geçen uygulamalar töhmet altında bırakmaktadır. Sayın Başsavcımızın açıklamaları bizim eleştirilerimizi doğrulamaktadır. Yapılacak iş; bu yanlış uygulamaları düzelterek, toplumda oluşan "suçlunun serbest bırakıldığı" algısını oluşturan kararlardan kaçınmaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.