Adana’da Darıca Zaferi!

Darıca 16.11.2016 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Adana’da Darıca Zaferi!

Atletizm’de Darıca Belediyesi fırtınası sürüyor. Adana’da yapılan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi Genç Erkekler’de Darıcalı Atletler, ilk 5’de yer alarak Avrupa vizesi aldı. Temsilcimiz Samsun’da yapılacak final öncesi de rakiplerine fark atarak önemli bir avantaj elde etti.

   Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi Müsabakaları’nın 2.Ayağı Adana’da koşuldu. Yüreğir İlçesinde yapılan Kros Ligi müsabakalarında Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü fırtınası esti. Genç Erkekler 6 bin metre koşusunda Darıcalı Atletler takım halinde birinci olarak Avrupa Şampiyonası vizesi aldılar. İlk Beş’de 4 Darıcalı sporcumuz yer alarak Aralık Ayı’nda İtalya’da yapılacak Avrupa Kros Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. RAKİPLERİNE FARK ATTI Genç Erkekler 6 bin metre koşusuna 6 sporcuyla katılan temsilcimiz Takım sıralamasında, en güçlü rakibi Fenerbahçe’ye fark attı. Samsun’da yapılacak Kros Ligi Final müsabakaları öncesi puan farkını 21’e çıkaran temsilcimiz, şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj sağlamış oldu. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi’nin Final müsabakaları 18 Aralık’da Samsun’da yapılacak. AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA GİDECEKLER Fenerbahçeli Ömer Oti’nin birinci olduğu 6 bin metre koşusunda Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Sporcuları Sezgin Ataç ikinci, Ferhat Bozkurt üçüncü, Nurkan Dağtekin dördüncü, Ramazan Karagöz beşinci sırada yer aldı. İlk beşe giren sporcular önümüzde ki ay İtalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı kazandılar. Yarışlar sonrası açıklamalarda bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sporcuları tebrik ederek, “Geçen yıl Şampiyon olan Takımımız bu yılda Samsun’da yapılacak finaller öncesi güçlü rakiplerini geride bırakarak önemli bir avantaj sağlamıştır. Samsun’da yapılacak olan finallerde de aynı başarıyı tekrarlayacağımızdan şüphemiz yok. Aynı zamanda ilk Beş sırada yarışmayı tamamlayan 4 sporcumuzun Ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek olması göğsümüzü kabarttı. Asıl hedefimiz Şubat ayında Portekiz’de yapılacak Kulüpler Arası Avrupa Şampiyonası’nda üst üste Dördüncü kez Şampiyon olarak ülkemize Şampiyonluk Kupasını kazandırmak. Başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”dedi.
Atletizm’de Darıca Belediyesi fırtınası sürüyor. Adana’da yapılan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi Genç Erkekler’de Darıcalı Atletler, ilk 5’de yer alarak Avrupa vizesi aldı. Temsilcimiz Samsun’da yapılacak final öncesi de rakiplerine fark atarak önemli bir avantaj elde etti.

 

 Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi Müsabakaları’nın 2.Ayağı Adana’da koşuldu. Yüreğir İlçesinde yapılan Kros Ligi müsabakalarında Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü fırtınası esti. Genç Erkekler 6 bin metre koşusunda Darıcalı Atletler takım halinde birinci olarak Avrupa Şampiyonası vizesi aldılar. İlk Beş’de 4 Darıcalı sporcumuz yer alarak Aralık Ayı’nda İtalya’da yapılacak Avrupa Kros Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

RAKİPLERİNE FARK ATTI

Genç Erkekler 6 bin metre koşusuna 6 sporcuyla katılan temsilcimiz Takım sıralamasında, en güçlü rakibi Fenerbahçe’ye fark attı. Samsun’da yapılacak Kros Ligi Final müsabakaları öncesi puan farkını 21’e çıkaran temsilcimiz, şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj sağlamış oldu. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi’nin Final müsabakaları 18 Aralık’da Samsun’da yapılacak.

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA GİDECEKLER

Fenerbahçeli Ömer Oti’nin birinci olduğu 6 bin metre koşusunda Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Sporcuları Sezgin Ataç ikinci, Ferhat Bozkurt üçüncü, Nurkan Dağtekin dördüncü, Ramazan Karagöz beşinci sırada yer aldı. İlk beşe giren sporcular önümüzde ki ay İtalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı kazandılar. Yarışlar sonrası açıklamalarda bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sporcuları tebrik ederek, “Geçen yıl Şampiyon olan Takımımız bu yılda Samsun’da yapılacak finaller öncesi güçlü rakiplerini geride bırakarak önemli bir avantaj sağlamıştır. Samsun’da yapılacak olan finallerde de aynı başarıyı tekrarlayacağımızdan şüphemiz yok. Aynı zamanda ilk Beş sırada yarışmayı tamamlayan 4 sporcumuzun Ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek olması göğsümüzü kabarttı. Asıl hedefimiz Şubat ayında Portekiz’de yapılacak Kulüpler Arası Avrupa Şampiyonası’nda üst üste Dördüncü kez Şampiyon olarak ülkemize Şampiyonluk Kupasını kazandırmak. Başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.