Adanur; “Çayırova, Liderimize Güveniyor”

Çayırova 07.03.2017 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Adanur; “Çayırova, Liderimize Güveniyor”

MHP Çayırova İlçe kongresi öncesi ilçe yönetimi ile kongre hazırlıklarını masaya yatıran İlçe Başkanı Abdullah Adanur, kongrenin şölen havasında geçeceğini söyledi. Ayrıca referanduma dikkat çeken Adanur, “Çayırovalılar, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye güvendiği için “Evet” diyecek” dedi.

Göreve geldiği günden itibaren çalışkanlığı ve dinamizmi ile dikkatleri üzerine çeken MHP Çayırova İlçe Başkanı Abdullah Adanur, ilçe yönetim kurulu ve delegasyon ile önceki akşam parti binasında bir araya geldi. 11 Mart günü gerçekleştirilecek olan kongre öncesi partililerle fikir alışverişinde bulunan Başkan Abdullah Adanur’a partililer tarafından destek dikkatlerden kaçmadı.  Kongre hakkında bilgi veren Başkan Adanur, “Tüm hazırlıklarımızı yaptık. MHP’nin Çayırova’da ki dinamik yapısını birlik ve beraberlik içerisinde kongremizde yansıtacağız” dedi.  LİDERİNİ TAKİP EDEN BİR TEŞKİLATIZ Coşkulu bir kongre yapacaklarını belirten Adanur, "404 delegemizin tümünün katılımı ile görkemli bir kongre gerçekleştireceğiz. 11 Mart Cumartesi günü kongremizi Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapacağız. İlçe teşkilatı olarak genel başkanımızı çok dikkatli bir şekilde takip ediyoruz. Kongrede de ilçe başkanlığına adayız. Çayırova’da gelenekselleşmiş bir yapı var. Bu yapı ile yolumuza devam edeceğiz. Kongremizin şimdiden başta Çayırova’ya, Kocaeli’ne, ülkemize ve tüm Türk dünyasına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. ÇAYIROVA, DEVLET BAHÇELİ’YE GÜVENİYOR 15 Temmuz akşamı yaşananlar ve MHP lider Devlet Bahçeli’nin tutumu vatandaş tarafından asla unutulmadığını belirten Başkan Adanur, “Bizim başımızı asla yere düşünmeyen ve asla aldatılamayan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olduğu için milletimiz gibi bizde liderimize duacıyız. Bugün Çayırova’da, vatandaşımızla karşılaştığımızda biz daha 18 maddeye anlatmaya başlamadan, vatandaşımız “Biz Bahçeli’ye güveniyoruz. O bir şey diyorsa ülkesi milleti içindir” diyor. İşte bu yüzden, bizlere güvenen MHP’ye inanan millet için evet, devletin geleceği için evet” ifadelerini kullandı.
MHP Çayırova İlçe kongresi öncesi ilçe yönetimi ile kongre hazırlıklarını masaya yatıran İlçe Başkanı Abdullah Adanur, kongrenin şölen havasında geçeceğini söyledi. Ayrıca referanduma dikkat çeken Adanur, “Çayırovalılar, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye güvendiği için “Evet” diyecek” dedi.

Göreve geldiği günden itibaren çalışkanlığı ve dinamizmi ile dikkatleri üzerine çeken MHP Çayırova İlçe Başkanı Abdullah Adanur, ilçe yönetim kurulu ve delegasyon ile önceki akşam parti binasında bir araya geldi. 11 Mart günü gerçekleştirilecek olan kongre öncesi partililerle fikir alışverişinde bulunan Başkan Abdullah Adanur’a partililer tarafından destek dikkatlerden kaçmadı.  Kongre hakkında bilgi veren Başkan Adanur, “Tüm hazırlıklarımızı yaptık. MHP’nin Çayırova’da ki dinamik yapısını birlik ve beraberlik içerisinde kongremizde yansıtacağız” dedi.

 LİDERİNİ TAKİP EDEN BİR TEŞKİLATIZ

Coşkulu bir kongre yapacaklarını belirten Adanur, "404 delegemizin tümünün katılımı ile görkemli bir kongre gerçekleştireceğiz. 11 Mart Cumartesi günü kongremizi Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapacağız. İlçe teşkilatı olarak genel başkanımızı çok dikkatli bir şekilde takip ediyoruz. Kongrede de ilçe başkanlığına adayız. Çayırova’da gelenekselleşmiş bir yapı var. Bu yapı ile yolumuza devam edeceğiz. Kongremizin şimdiden başta Çayırova’ya, Kocaeli’ne, ülkemize ve tüm Türk dünyasına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

ÇAYIROVA, DEVLET BAHÇELİ’YE GÜVENİYOR

15 Temmuz akşamı yaşananlar ve MHP lider Devlet Bahçeli’nin tutumu vatandaş tarafından asla unutulmadığını belirten Başkan Adanur, “Bizim başımızı asla yere düşünmeyen ve asla aldatılamayan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olduğu için milletimiz gibi bizde liderimize duacıyız. Bugün Çayırova’da, vatandaşımızla karşılaştığımızda biz daha 18 maddeye anlatmaya başlamadan, vatandaşımız “Biz Bahçeli’ye güveniyoruz. O bir şey diyorsa ülkesi milleti içindir” diyor. İşte bu yüzden, bizlere güvenen MHP’ye inanan millet için evet, devletin geleceği için evet” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.